ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

WRC: Καθ 'οδόν προς τη σεζόν του 2015

WRC: Καθ 'οδόν προς τη σεζόν του 2015

Σε δύο μήνες το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ παίρνει εκκίνηση από το Μόντε Κάρλο για την ιστορική διοργάνωση, που σηματοδοτεί το ξεκίνημα του 2015.

Το Ράλλυ Μόντε Κάρλο ξεκινά σε δύο μήνες και το τέλος της περιόδου των διακοπών πλησιάζει γρήγορα. Κάποιες από τις ομάδες ήδη προετοιμάζονται για το 2015 βελτιώνοντας τα αυτοκίνητά τους ενώ αναοικώνονται και αλλαγές στις συνθέσεις των ομάδων.

Αυτή την εβδομάδα η Hyundai βρίσκεται στο Μονακό για δοκιμές και αναμένεται να την πλαισιώσει η Volkswagen Motorsport. Η Citroen Racing είναι σε διάλλειμα καθώς μόλις τελείωσε την προετοιμασία στην Ισπανία και την Πορτογαλία, με το DS3 του 2015.

Τα τελευταία νέα αφορούν (αν και η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη) πως η Citroen θα κάνει την DS ξεχωριστό brand για τα specialized μοντέλα της. Επιπλέον ο Sebastien Loeb θα εμφανιστεί ξανά στο WRC μόνο για το Rally Monte Carlo. Τέλος ο M. Hirvonen σταμάτησε τους αγώνες και τη θέση του στην Ford M-Sport πήρε ο Ott Tanak.

Η τάξη του 2015:

Volkswagen Motorsport
Ποτέ μην αλλάζετε μια ομάδα που κερδίζει. Αυτή την τακτική ακολουθεί ο Jost Capito και κρατά τους Latvala Ogier-Mikkelsen στα Polo WRC της VW για το 2015.


Ford M-Sport
Ο Mikko Hirvonen αποφάσισε να αποχωρήσει από το WRC. Έτσι ο Malcolm Wilson, έπρεπε να βρει άλλο αντικαταστάτη και το έκανε. Την ομάδα του 2015 αποτελούν οι Elfyn Evans και Ott Tanak.

Hyundai Motorsport
Προαγωγή για τον Thierry Neuville, ο οποίος θα έχει ένα πλήρες πρόγραμμα για το 2015. Ο D. Sordo υπέγραψε για 2 ακόμη χρόνια, για τουλάχιστον 10 αγώνες το 2015.

Citroën Racing
Ο Yves Matton αποκάλυψε πως πρώτος οδηγός για το 2015 θα είναι ο Kris Meeke, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε και τη συνέχεια της συνεργασίας με τον Mads Ostberg.

Σχετικές ειδήσεις