ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ford: Επίσημη παρουσίαση για το νέο Focus

Ford: Επίσημη παρουσίαση για το νέο Focus

Μετά την πρώτη του στατική παρουσίαση (στην έκθεση Αυτοκίνηση 2014) το Ford Focus παρουσιάζεται (από την Ford Motor Ελλάς) στους δημοσιογράφους.

Η παρουσίαση/ δοκιμή γίνεται στους δρόμους της Αττικής. Με πλήρως ανασχεδιασμένο, πιο ανάγλυφο εξωτερικό και χώρο καμπίνας που είναι πιο προηγμένος από ποτέ, αυτό είναι το πλέον εκλεπτυσμένο Focus μέχρι σήμερα.

Αυτό το μοντέλο επόμενης γενιάς ενσωματώνει ακόμη μια μεγάλη γκάμα αξιοσημείωτων νέων τεχνολογικών συστημάτων. Για παράδειγμα, το Ford SYNC 2 με Φωνητικό Έλεγχο και οθόνη αφής 8" σας επιτρέπει να χειρίζεστε τα συστήματα ελέγχου πλοήγησης, ψυχαγωγίας και κλιματισμού του αυτοκινήτου σας, χρησιμοποιώντας απλά τη φωνή σας. Το σύστημα Active Park Assist έχει βελτιωθεί για να κάνει πιο άνετη την παράλληλη και την κάθετη στάθμευση.

Μια σειρά από υπερσύγχρονους πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ ισχύος και εξοικονόμησης καυσίμου. Ένα προηγμένο σύστημα μετάδοσης PowerShift και σύστημα αλλαγής ταχυτήτων με χειριστήρια στο τιμόνι, μεγιστοποιεί τις επιδόσεις κάθε κινητήριου συνόλου.

Σχετικές ειδήσεις