ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Enduro Meeting 2014: Η γιορτή είναι πλέον θεσμός

Enduro Meeting 2014: Η γιορτή είναι πλέον θεσμός

Ξεκίνησε ως η γιορτή των ερασιτεχνικών αγώνων Enduro και είναι πλέον ένα θεσμός, που κρατά το χαρακτήρα της γιορτής. Ο λόγος για το Enduro Meeting.

Είναι ωραίο να ακούς από 500 ευχαριστημένους αναβάτες και πολλαπλάσιους επισκέπτες υπερθετικά σχόλια. Είναι πιο ωραίο να βλέπεις τους αθλητές, πρωταγωνιστές, αγωνιζόμενους, ερασιτέχνες, αναβάτες του ελληνικού enduro όλους μαζί. Τέλος, είναι ακόμη πιο ωραίο, όταν μαζί με όλους, βλέπεις τις οικογένειες, τους φίλους, τους επισκέπτες σε μια όμορφη γιορτή, σε μια ξεχωριστή συνάντηση όπως ήταν –για άλλη μια φορά- το 3ο Enduro Meeting στo χώρο του Autofestival στα Κιούρκα.

To 3o Enduro Meeting αποτελεί παρελθόν. Περισσότεροι από 439 επίσημοι συμμετέχοντες, 100 ακόμη τουλάχιστον «εμβόλιμοι», 52 εκθέτες – χορηγοί και 64 άνθρωποι που εργάστηκαν για την οργάνωση, εκατοντάδες ακόμη επισκέπτες, με μοτοσυκλέτες, αυτοκίνητα, ακόμη και ποδήλατα! (Περισσότεροι από 1500 άνθρωποι μπήκαν στο Autofestival)

Η διαδρομή περιελάμβανε 75 χιλιόμετρα σε 4 κυκλικά τμήματα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, την Δροσοπηγή, την Σταμάτα και τον Μαραθώνα, με Pro & Hobby περάσματα και διαφορετικό βαθμό δυσκολίας. Με φανταστικό τερέν χωρίς ίχνος σκόνης και με αρκετή λάσπη, θεαματικές ανηφόρες και δύσκολα ανεβάσματα – πρόκληση, γέμισαν οδηγική ευχαρίστηση μικρούς και μεγάλους: από 16 έως και 70 ετών.

Όσοι δεν ακολούθησαν είδαν το Bazaar, με έκθεση νέων enduro μοντέλων, με ρούχα και αξεσουάρ, με Free Trial Show, με αφίσες και αυτόγραφα, με μουσική και καλό φαγητό

Οι συμμετοχές αποτελούνταν από αναβάτες κάθε επιπέδου και... βιογραφικού! Από τον πολυπρωταθλητή με το νέο μοντέλο του 2015, έως τον πιτσιρικά ερασιτέχνη που ξεκινά τα πρώτα του δειλά βήματα στο χώμα, με δανεικό εξοπλισμό και μια παλιά, φτηνή, on-off μοτοσυκλέτα! Και από τον «μπαμπά με το γιο», μέχρι τον παλιό βετεράνο με το αερόψυκτο Yamaha DT 125.

Tέλος μετά από κληρωση μοιράστηκαν δώρα αξίας 2.100€ από δωροθέτες και χορηγούς σε 3 υπερτυχερούς!

Φωτογραφία: Δημοσθένης Παπαδόπουλος

Σχετικές ειδήσεις