ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Motocross: Δεν σταματά τους αγώνες το 2015 ο J. Stewart

Motocross: Δεν σταματά τους αγώνες το 2015 ο J. Stewart

Μετά την ανακοίνωση της FIM για 16μηνή τιμωρία του από τους αγώνες, ο James Stewart δήλωσε ότι το 2015 δεν θα είναι η τελευταία του αγωνιστική χρονιά.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας (FIM) απέκλεισε από τους αγώνες της χρονιάς του 2015 τον 28χρονο αναβάτη του Motocross James «buba» Stewart.

Ο αποκλεισμός του έγινε γιατί αγνόησε πέρυσι ποινή για ντόπινγκ και η Ομοσπονδία φέτος ήταν πιο αυστηρή και από μερικούς αγώνες αύξησε την ποινή σε μία ολόκληρη χρονιά. Η σεζόν της τιμωρίας συνέπεσε με την τελευταία αγωνιστική χρονιά του Stewart. Έτσι ο αναβάτης της Suzuki USA αλλαξε τα σχέδιά του και ίσως δεν σταματήσει τους αγώνες. Η δήλωση που έκανε ήταν η εξής:

«Οι τελευταίοι οχτώ μήνες ήταν δύσκολοι και ειλικρινά αποκαρδιωτικοί σε ένα βαθμό. Η αγάπη και η υποστήριξη που έλαβα από τον χώρο του αθλήματος και τους χορηγούς μου ήταν πραγματικά φοβερή. Υπήρχαν πολλοί αθλητές που ήταν ενάντια σε αυτή την απόφαση και πραγματικά το εκτιμώ σε μεγάλο βαθμό. Θέλω να πω ένα τεράστιο συγνώμη γιατί έπρεπε να φτάσουμε εδώ αλλά μου έδειξε πόσο ο χώρος του αθλήματος στέκεται ο ένας δίπλα στον άλλο σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις» είπε ο Buba και πρόσθεσε:

«Για του οπαδούς μου δεν θα πω ψέμματα μετά τα άσχημα νέα που έλαβα την περασμένη Παρασκευή, ειλικρινά σκεπτόμουν να σταματήσω τους αγώνες, ένοιωσα ότι δεν μπορώ να το παλέψω όλο αυτό. Αυτή η κατάσταση με έκανε να λυπηθώ. Αλλά η υποστήριξη όλων σας τις τελευταίες 24 ώρες με έκανε σχεδόν να δακρύσω. Διαβάζοντας όλα τα σχόλια και βλέποντας όλα τα απρόσμενα γράμματα σας, τις υπογραφές, τα μπλουζάκια κτλ, με έκαναν έτοιμο να παλέψω και να δείξω σε εσάς και τους χορηγούς μου τι αξίζω» και ο Stewart κατέληξε:

«Χάρη σε εσάς θα βρίσκομαι στον χώρο για αρκετό καιρό ακόμα. Η υποστήριξη σας μου έδειξε πόσο πολύ με εκτιμάτε και λαμβάνοντας αυτό υπόψη, θα χρειαστούν πολλά περισσότερα για να με σταματήσουν. Σας ευχαριστώ που κυριολεκτικά με κρατήσατε πάνω στην μοτοσυκλέτα για τα επόμενα χρόνια. Όσο πιο δυνατή φωνή έχετε τόσο πιο έτοιμο θα με κάνετε να επιστρέψω για εσάς. Σας ακούω καθαρά έτσι ώστε να με δείτε πίσω από την μπάρα να κάνω αυτό που αγαπάω, ελπίζω νωρίτερα παρά αργότερα.»

Σχετικές ειδήσεις