ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Toyota: Ανάκληση του μοντέλου Aygo

Toyota: Ανάκληση του μοντέλου Aygo

Η Toyota ανακοίνωσε ανάκληση του μοντέλου Aygo για έλεγχο και αντικατάσταση των εμπρός αμορτισέρ.

H Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία TOYOTA Ελλάς A.B.E.E., σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης του μοντέλο Aygo.

Η ανάκληση αφορά 103 οχήματα, παραγωγής από 20 Ιουνίου 2013 έως 27 Αυγούστου 2013, στα οποία λόγω κατασκευαστικής ατέλειας στο βάκτρο του μπροστινού αμορτισέρ, είναι πιθανό, υπό συγκεκριμένες οδηγικές συνθήκες, να υπάρξει θραύση του βάκτρου. Σε μια τέτοια περίπτωση ο οδηγός θα μπορούσε να έχει δυσκολία στην διατήρηση του έλεγχου του οχήματος.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τo ανωτέρω θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την ΤΟΥΟΤΑ Ελλάς - Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808000 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 05:00μμ).

Σχετικές ειδήσεις