ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πρωτ.Ταχύτητας Moto: Πρωτάθλημα για την Peristeras Racing

Πρωτ.Ταχύτητας Moto: Πρωτάθλημα για την Peristeras Racing

Την ανώτερη διάκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών σε τέσσερις κατηγορίες κέρδισε η ομάδα Peristeras Tyres.

Η ομάδα Peristeras Tyres έχει αποκλειστικά την τεχνική υποστήριξη όλων των αγωνιζομένων που χρησιμοποιούν ελαστικά Dunlop, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών. Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και οι τεχνικές γνώσεις, έφεραν στην εταιρία, στις ομάδες και στους αναβάτες τα καλύτερα αποτελέσματα.

Το ζητούμενο φέτος από την ομάδα ήταν να κερδίσει και τις τέσσερις τις κατηγορίες Open, Supersport, Superstock και Racing 125/250, κάτι που πέτυχε. Όμως οι επιτυχίες δεν σταμάτησαν εκεί. Η ομάδα κατέλαβε τις τρεις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες Superstock και Racing 125/250 και φυσικά σ' όλη την Open, που έχει το πλεονέκτημα να είναι μονομάρκα.

Το πιο συναρπαστικό φινάλε δόθηκε στον τελευταίο αγώνα των Σερρών ο οποίος διεξήχθη σε εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες , με τους Λ. Πίππο, Σ. Συνιώρη και Α. Γκιζίνο να καταλαμβάνουν τις τρεις πρώτες θέσεις της κατηγορίας Superstock με ελαστικά της Dunlop. Αλλά και στην Supersport όπου ο ίδιος ο Νίκος Περιστεράς παρ όλες τις υποχρεώσεις του κατά την διάρκεια των αγώνων, κατάφερε να κατακτήσει την δεύτερη θέση.

Ευχαριστούμε όλους τους αγωνιζόμενους και τις ομάδες που μας εμπιστεύτηκαν για μία ακόμα χρονιά. Πολλά συγχαρητήρια στους φετινούς πρωταθλητές :

ΣΑΚΗ ΣΥΝΙΩΡΗ Πρωταθλητή Supersport, Superstock

ΓΙΩΡΓΟ ΚΙΤΣΟ Πρωταθλητή Racing 125/250

ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΥ Κυπελλούχο Open/Open 600

Σχετικές ειδήσεις