ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Piaggio: X10 350 EXECUTIVE

Piaggio: X10 350 EXECUTIVE

Με όπλα την άνεση, την κομψότητα και την ασφάλεια στη μάχη των πόλεων, με τιμή τα 6.550 ευρώ.

Το Piaggio X10 350 είναι το κατάλληλο όχημα για να καλύψει τις πλέον διαφορετικές απαιτήσεις της καθημερινής μετακίνησης, χάρη στον ολοκαίνουριο κινητήρα των 350 κ.εκ.

Αυτός ο κυβισμός παρέχει ιδιαίτερα προνομιακές λύσεις από άποψη τεχνολογίας - όπως το σύστημα λίπανσης με ξηρό κάρτερ και συμπλέκτη αυτόματο φυγοκεντρικό, πολύδισκο σε μπάνιο λαδιού - χαρακτηριστικά που το καθιστούν κορυφαίο τεχνολογικά στο πάνθεον των σκούτερ.

Παράλληλα καταφέρνει να διατηρήσει μια μέγιστη ισχύ στο στρόφαλο συγκρίσιμη με εκείνη ενός κινητήρα 400 κ.εκ. (33,3 ίππων), συγκρατώντας επιβαρύνσεις, το βάρος και την κατανάλωση ενός κινητήρα 300 κ.εκ. και κρατώντας τα κόστη συντήρησης σε χαμηλά επίπεδα : Οι παρεμβάσεις είναι προγραμματισμένες στα 20.000 χλμ., με μία μόνο αλλαγή λαδιών και φίλτρων στα 10.000 χλμ.

Σε αυτόν τον ολοκαίνουριο κινητήρα ο οδηγός μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο διαφορετικές χαρτογραφήσεις της ηλεκτρονικής που επιλέγει απευθείας από το τιμόνι και επιτρέπουν την καλύτερη δυνατή λειτουργία του κινητήρα και τη βελτιστοποίηση της οδικής συμπεριφοράς.

Το Χ10 350 είναι η τελική εξέλιξη του concept του maxiscooter, χάρη στο μοναδικό του στυλ και τη σημασία που έχει δοθεί στις λεπτομέρειες, στην άνεση και τον εξοπλισμό, χαρακτηριστικά που συνδυάζουν μοναδικά την λειτουργικότητα με την ασφάλεια.

Σχετικές ειδήσεις