ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Αργεί η ανάπτυξη στη Ferrari

F1: Αργεί η ανάπτυξη στη Ferrari

Οι Marchionne και Arrivabene δηλώνουν πως οι οπαδοί της Ferrari δεν θα πρέπει να περιμένουν θαύματα καθώς ότι δεν έχουν... μαγικό ραβδί και πως θα χρειαστεί χρόνος για να επιστρέψουν στην κορυφή.

Μέσα κλίμα αλλαγών, αναπροσαρμογής και μερικής αβεβαιότητας οι ιθύνοντες της Scuderia δήλωσαν, στην επίσημη γιορτή της εταιρίας, ότι οι οπαδοί της δεν πρέπει να περιμένουν θαύματα και πως για να βρεθούν ξανά στην κορυφή απαιτείται χρόνος. Μάλιστα ο Πρόεδρος της Ferrari, Sergio Marchionne, δήλωσε πως θα βρεθούν στην κορυφή στο τέλος του 2016.

« Από τις συζητήσεις μου με τους Toto Wolff και Dieter Zetsche κατάλαβα ότι η διαδικασία που τους έφερε σε θέση να κυριαρχήσουν φέτος ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια» δήλωσε ο Sergio Marchionne και πρόσθεσε: «Χρειάστηκαν δύο χρόνια, έτσι σύμφωνα με αυτό η Ferrari μπορεί να βρεθεί στην κορυφή στο τέλος του 2016».

Ο νέος επικεφαλής της Ferrari, Maurizio Arrivabene, δήλωσε πως δεν είναι μάγος και δεν πρέπει να περιμένουν θαύματα από αυτόν και πρόσθεσε: «Οι άνθρωποι που έχουμε στην ομάδα είναι άξιοι όμως δεν μπορούν να γίνουν θαύματα. Χρειαζόμαστε ομαδικό πνεύμα καθώς κανείς δεν μπορεί να καταφέρει κάτι μόνος του. Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα και δεν είμαι μάγος. Πρέπει να δουλέψουμε ως ομάδα, πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Σχετικές ειδήσεις