ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Honda: Η Laika θα στεγάσει τους αναβάτες του HRC στο ράλλυ Dakar

Honda: Η Laika θα στεγάσει τους αναβάτες του HRC στο ράλλυ Dakar

Η Laika, η Ιταλική εταιρεία κατασκευής motorhomes, θα συνεργαστεί με τη Honda για το Rally Dakar του 2015.

Τα γνωστά motorhomes (που φημίζονται για τις ανέσεις και την υψηλή τεχνολογία κατασκευής τους) θα φιλοξενήσουν τους πέντε αναβάτες της ομάδας της Honda, στις ώρες ξεκούρασης του Rally Dakar στη Ν. Αμερική.

Oι Helder Rodrigues, Joan Barreda, Paulo Goncalves, Jeremias Israel και η Laia Sanz, θα έχουν στη διάθεσή τους τα οχήματα της Laika μετά από κάθε ειδική. Οι αναβάτες της Honda θα χρησιμοποιήσουν τα Ecovip 309 (βασίζεται σε πλαίσιο Fiat Ducato) και Kreos 3001 (με πλαίσιο Iveco Daily).

«Είναι η πρώτη φορά που το HRC έχει εξασφαλίσει χορηγία με το συγκεκριμένο κατασκευαστή οχημάτων αναψυχής », τόνισε ο Γενικός Διευθυντής του HRC Rally, Martino Bianchi και πρόσθεσε: «Η Laika επελέχθη με βάση την ποιότητα και τη γκάμα των οχημάτων της.Το HRC απαιτεί οχήματα που έχουν δοκιμαστεί στις πιο δύσκολες κλιματικές συνθήκες και σε πολλά διαφορετικά εδάφη. Τα οχήματα της Laika που επιλέξαμε, έχουν τις αναγκαίες προϋποθέσεις για να φιλοξενήσουν την ομάδα μας σ' αυτόν τον εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, όπως είναι αυτός του Dakar».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής της Laika, Jan de Haas,τόνισε: «Το Rally Dakar είναι μια καινούργια πρόκληση για τη Laika. Τα οχήματά μας είναι εφοδιασμένα για να αντέχουν σε όλες τις θερμοκρασίες και είμαστε πολύ χαρούμενοι με τη χορηγία με το HRC, μια από τις πιο διάσημες αγωνιστικές ομάδες του κόσμου.»

Σχετικές ειδήσεις