ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Ο Lorenzo είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος του Marquez

MotoGP: Ο Lorenzo είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος του Marquez

Σε συνέντευξή του στο site του περιοδικού MCN (Motorcycle News) ο Marc Marquez (Honda) «έδειξε» τον Jorge Lorenzo (Yamaha) ως τον μεγάλο του αντίπαλο για το Πρωτάθλημα του 2015 στα MotoGP.

Μπορεί το 2014 οι Marc Marquez και Valentino Rossi να διασταύρωσαν τo ξίφος τους περισσότερο από όλους στα Grand Prix των MotoGP όμως ο Πρωταθλητής Marc Marquez θεωρεί τον Jorge Lorenzo τον μεγαλύτερο αντίπαλό του το 2015.

Ο Marquez, μιλώντας στο MCN, απάντησε για τους αντιπάλους του το 2015:

«Περιμένω τον Jorge να είναι ο πιο δυνατός αντίπαλός μου. Το μεγαλύτερο λάθος του Lorenzo ήταν το πρώτο μισό της χρονιάς, ιδιαίτερα μέχρι το Mugello διότι μετά ήταν δυνατός. Αλλά έχασε πολλούς βαθμούς πριν από αυτό και ήταν δύσκολο να τους ανακτήσει» είπε για τον αναβάτη της Yamaha.

Για τον Rossi είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί με τον Valentino. Δεν περίμενα να είναι τόσο δυνατός και θεωρώ πως θα με δυσκολέψει την επόμενη χρονιά» .

Τέλος για τον Pedrosa δήλωσε: Νόμιζα πως το επίπεδό του ήταν υψηλότερο. Περίμενα να οδηγεί όπως οδηγούσε το 2013, όμως του χρόνου θα είναι εκεί, διότι το κίνητρο υπάρχει και ο Dani είναι πάντα σταθερός. Ίσως να μην είναι καλύτερος ή χειρότερος, αλλά είναι πάντα εκεί και πρέπει να τον προσέχεις».

Φωτογραφία: MotoGP.com

Σχετικές ειδήσεις