ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Smart: Νέο ELPEDISON

Smart: Νέο ELPEDISON

Το smart fortwo electric drive αποτελεί, το ιδανικό αυτοκίνητο για όλους όσους θέλουν να κινούνται στην πόλη χωρίς εκπομπές ρύπων.

Η ιδανική μετακίνηση στην πόλη, είναι αυτή που δεν προβληματίζει. Το όχημα, που χρησιμοποιούμε για αυτήν πρέπει να είναι άνετο, να μας εξασφαλίζει ασφάλεια και να μπορεί να παρκάρει σε μικρές θέσεις. Επιπλέον θα θέλαμε να μην επιβαρύνει το περιβάλλον (με θόρυβο και ρύπους).

Οι παραπάνω απαιτήσεις μας φωτογραφίζουν ένα όχημα: Το smartfortwo:. Ένα αυτοκίνητο προσαρμοσμένο στις ανάγκες των μετακινήσεων στην πόλη. Ο ηλεκτροκινητήρας του δεν τα καταφέρνει περίφημα μόνο στη προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και στην οδηγική απόλαυση αφού αποδεικνύεται εντυπωσιακά δυναμικός.

Τώρα το smart fortwo electric drive γίνεται ακόμη πιο ελκυστικό. Σε συνεργασία με την ELPEDISON, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της παραγωγής, προμήθειας και εμπορίας ηλεκτρικής ενέργειας, η smart προχώρησε στη δημιουργία ειδικής έκδοσης με βασικό όφελος για τον πελάτη τη μείωση της τιμής του οχήματος.

Σχετικές ειδήσεις