ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP:Θέλει νίκες το 2015 η Ducati

MotoGP:Θέλει νίκες το 2015 η Ducati

Την επιστροφή στις νίκες θέλει για την Ducati, ο Luigi «Gigi» Dall Igna το 2015. Μάλιστα είπε πως η ομάδα δεν θα πρέπει να βιαστεί να παρουσιάσει τη νέα μοτοσυκλέτα.

Συνέντευξη έδωσε στο site «gpone» ο Γενικός Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Ducati, Luigi Dall'Igna και μίλησε για τους στόχους της ομάδας το 2015.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν ο Gigi Dall'Igna έκανε αποδεκτή την πρόταση της Ducati το 2013 και ανέλαβε τα καθήκοντά του ως ο νέος Γενικός Διευθυντής του Αγωνιστικού Τμήματος της Scuderia. Στην πρώτη του χρονιά, το 2014, όπως δήλωσε ο ίδιος, χρησιμοποίησε το πρώτο μισό για να μάθει τη Desmosedici και την εταιρεία, ενώ στη συνέχεια άρχισε να σχεδιάζει, από την αρχή, την GP15.

Τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα θα τη δούμε στο δεύτερο κομμάτι των δοκιμών στη Μαλαισία . «Αν επιταχύναμε το ντεμπούτο, θα παίρναμε ρίσκα ενώ αν πάμε πιο αργά έχουμε εγγυήσεις. Αν βιαστούμε σ' αυτό το σημείο, τότε θα χάσουμε χρόνο στο μέλλον», είπε ο Dall'Igna και πρόσθεσε: «Δεν θα κερδίσουμε το Πρωτάθλημα φέτος, όμως θέλουμε να κερδίσουμε αγώνες. Πρέπει να πάρουμε μια νίκη».

Όσο για τους αντιπάλους του ο Ιταλός σχολίασε: «Δεν ξέρω αν είναι η Honda πλέον το φαβορί. Από το δεύτερο μισό του 2014, η Yamaha έκανε σημαντική πρόοδο κι έτσι σήμερα δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα ποιος είναι ο πιο δυνατός. Τα πάντα θα είναι ανοιχτά στο Πρωτάθλημα. Βλέπω τη Honda και τη Yamaha και σαν απειλή τις Aprilia και Suzuki».

Σχετικές ειδήσεις