ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Το νέο συμβόλαιο του Lewis Hamilton όλες οι λεπτομέρειες

F1: Το νέο συμβόλαιο του Lewis Hamilton όλες οι λεπτομέρειες

Ο Lewis Hamilton παραμένει ο πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός στην Formula 1. Τι ποσό προσφέρει η Mercedes για να τον κρατήσει και για πόσα χρόνια;

Η Mercedes είναι διατεθειμένη να κρατήσει τον Βρετανό για περισσότερο από μία χρονιά (2015) και του προσφέρει τριετή συμφωνία. Οι συνομιλίες για την ανανέωση του συμβολαίου είχαν προγραμματιστεί λίγο μετά το τέλος του 2014, αλλά πήραν μία παράταση.


Σε μία κίνηση βιασύνης και κάνοντας μία προσπάθεια να «πιέσει» την κατάσταση για τον 30χρονο, το αφεντικό της ομάδας, Toto Wolff, είχε δηλώσει πρόσφατα: «Αν δεν θέλει ο Lewis να συνεχίσει με την Mercedes, είναι πιθανόν ένας από τους: Fernando Alonso και Valtteri Bottas να πάρουν τη θέση του».

Τώρα, το site της Ιταλικής εφημερίδας «La Gazzetta dello Sport» δημοσίευσε πως η Mercedes, έχει ετοιμάσει μια ανανέωση (της συμφωνίας) τριών ετών με ένα σταθερό ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν.

Η νέα σύμβαση προβλέπει πως ο Hamilton θα παίρνει επίσης bonus ενός εκατομμυρίου ευρώ για κάθε νίκη σε αγώνα, και 5 εκατομμύρια ευρώ επιπλέον αν κατακτήσει τον τρίτο παγκόσμιο τίτλο του, προσθέτει το ρεπορτάζ του La Gazzetta.

Το συμβόλαιο θα δοθεί στο Hamilton, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν εκπροσωπούνται από κάποιον manager, στο τέλος Ιανουαρίου και θα ισχύει για τα έτη 2016, 2017 και 2018.

Σχετικές ειδήσεις