ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Goodyear: Οχτώ νέες διαστάσεις ελαστικών με βαθμό ΑΑ

Goodyear: Οχτώ νέες διαστάσεις ελαστικών με βαθμό ΑΑ

Η Goodyear συνεχίζει τη δέσμευσή της στην ετικέτα ελαστικών με την παρουσίαση οχτώ διαστάσεων ελαστικών βαθμολογίας ΑΑ.

Η Goodyear ανακοίνωσε την παρουσίαση ελαστικών βαθμολογίας AA σε οχτώ διαστάσεις της σειράς EfficientGrip Performance. Η κίνηση αυτή σημαίνει ότι η εταιρία από τις ΗΠΑ παρέχει από τα μεγαλύτερα σύνολα διαστάσεων που επιτυγχάνουν βαθμολογίες ΑΑ στην Ευρωπαϊκή ετικέτα ελαστικών στην αγορά σήμερα. Οι οχτώ νέες AA διαστάσεις συμπληρώνουν μια ήδη εκτενή γκάμα ΒΑ ελαστικών από την Goodyear στην αγορά, με 53 διαστάσεις της σειράς EfficientGrip Performance να βαθμολογείται με BA .

Η AA ετικέτα αποτελεί την υψηλότερη βαθμολογία που μπορεί να απονεμηθεί από τον κανονισμό σχετικά με την Ευρωπαϊκή ετικέτα και σηματοδοτεί ένα ελαστικό που αποδίδει με «A» και στην οικονομία καυσίμου, αλλά και στο κράτημα στο βρεγμένο. Η βαθμολογία «A» στην οικονομία καυσίμου σημαίνει ότι η αντίσταση κύλισης του ελαστικού έχει μειωθεί. Το λανσάρισμα ελαστικών AA, που πραγματοποιείται τον Ιανουάριο του 2015, επεκτείνει τη θέση της Goodyear ανάμεσα στους ηγέτες όσων αφορά στην ετικέτα ελαστικών καθώς και τη συνεχή της δέσμευση στην καινοτομία.

«Δεσμευτήκαμε στην ετικετοποίηση των ελαστικών το 2012 και συνεχίζουμε να βλέπουμε την αξία υψηλά βαθμολογούμενων ελαστικών για τους πελάτες μας, αλλά και την κοινωνία στο σύνολό της», δηλώνει η Lie Junius, Διευθύνρια Δημοσίων Υποθέσεων της Goodyear και πρόσθεσε:

«Σήμερα χτίζουμε πάνω στη δέσμευση αυτή, παραδίδοντας ελαστικά που λαμβάνουν τις μέγιστες αξιολογήσεις στην ετικέτα ελαστικών. Και επιπρόσθετα, υφίσταται μια πραγματική δέσμευση από την Goodyear για τη βελτίωση της κατανάλωσης καυσίμων των οχημάτων χάρη στη χαμηλή αντίσταση κύλισης αλλά και της ασφάλειας λόγω του βελτιωμένου κρατήματος στο βρεγμένο».

Η Goodyear ήταν η πρώτη εταιρία που παρουσίασε πρότυπα AA ελαστικά τον Μάιο του 2012—την πρώτη μέρα της εθελούσιας εφαρμογής του κανονισμού της ετικέτας. Από την παρουσίαση αυτών των πρότυπων ελαστικών, η Goodyear έχει συνεχίσει τη δουλειά πάνω στην τεχνολογία που θα επιτρέψει την περαιτέρω βελτίωση της διαδικασίας κατασκευής, του βελτιωμένου μείγματος αλλά και της διαδικασίας παραγωγής.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την προσφορά οχτώ νέων AA διαστάσεων στην αγορά. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή καινοτομίας στα ελαστικά και χάρη στη γκάμα του EfficientGrip Performance, μπορούμε να συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτή τη δέσμευση σήμερα» δηλώνει ο Hans Vrijsen, Διευθυντής Marketing Goodyear Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής.

Τα οχτώ ελαστικά EfficientGrip Performance με βαθμολογίες AA είναι τα εξής: 205/55RI6 94W XL, 205/55RI7 95V XL, 215/55RI6 97H XL, 215/55RI6 97W XL, 215/55RI7 98W XL, 225/50RI7 98V XL, 225/55RI7 101W XL and 225/60R16 102W XL.

Σχετικές ειδήσεις