ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Ο Alonso και το νέο Honda / Acura NSX

F1: Ο Alonso και το νέο Honda / Acura NSX

Μέσω Tweeter ο Fernando Alonso εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για το νέο NSX.

Τελικά δεν είμαστε οι μόνοι που ενθουσιαστήκαμε με το νέο Acura/Honda NSX. Ακόμη και ο μέχρι πριν συνηθισμένος στις Ferrari Fernando Alonso, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Tweeter την επιθυμία του να δει από κοντά, να οδηγήσει και να αποκτήσει το νέο NSX. Ο ίδιος έγραψε πως κάποια στιγμή, το νέο μοντέλο της Acura/ Honda NSX θα βρεθεί στα χέρια του.

Αλήθεια γιατί ο Ισπανός δεν ζήτησε μία McLaren 650S ή P1; Φαίνεται πως προτιμά το νέο Ιαπωνικό αυτοκίνητο των 550 ίππων; Ή παίζει κάποιο παιχνίδι εντυπώσεων για τους Ιάπωνες που θα είναι τα πραγματικά αφεντικά του;

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Ισπανός είτε γνωρίζει καλά το παιχνίδι των δημοσίων σχέσεων ή έχει κάποιον που του λέει τι να πει και πότε να το πει ή να το δημοσιεύσει. Στην McLaren Honda ακολουθεί αυτό που έκανε ο (λιγότερο επικοινωνιακός) Ayrton Senna.

Σας θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος οδηγούσε ένα NSX όταν δούλευε για την Honda McLaren. Όταν έκλεισε τη συμφωνία με την McLaren, ο Alonso , εκμυστηρεύτηκε τον θαυμασμό του για τον Senna λέγοντας: « Δεν έκρυψα ποτέ τον θαυμασμό μου για τον Ayrton Senna, ήταν ο αγαπημένος μου οδηγός, το είδωλό μου στην πίστα το σημείο αναφοράς.»

Αναρωτιώμαστε αν η Honda δώσει στον Alonso την εξέλιξη του νέου NSX,όπως πριν χρόνια έκανε ο Senna με το παλιό NSX. Αφού θυμηθήκαμε τον Θεό της F1 δείτε το video με τον Βραζιλιάνο να... οδηγεί το NSX. Προσέξτε το σεβασμό, που δείχνουν οι Ιάπωνες όταν τους πλησιάζει αλλά και την άνεση να στρίβει στη Σουζούκα με 280/ 290 χλμ και να ελέγχει το γλίστρημα του Honda.

Σχετικές ειδήσεις