ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Η πρώτη εμφάνιση της Force India

F1: Η πρώτη εμφάνιση της Force India

Η Force India αποκάλυψε τη νέα εμφάνιση του μονοθέσιου της για το 2015 στο Μεξικό.

Η Sahara Force India παρουσίασε τα εντυπωσιακά νέα χρώματα της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 του 2015.

Αν και παρουσίασε μόνο τα χρώματα του αυτοκινήτου και όχι το νέο μονοθέσιο η Sahara Force India μας έδωσε μία πρώτη ιδέα για το σχήμα της «VJM08». Ο συνδυασμός μαύρου και πορτοκαλί χρώματος παραμένει ενώ αφαιρέθηκε το πράσινο και το λευκό και προστέθηκε το ασημί .
Η ανανέωση των χρωμάτων έρχεται σε αντίθεση με μια κατά τα άλλα οικεία εικόνα της ομάδας, η οποία θα διατηρήσει τη σύνθεση των οδηγών Nico Hulkenberg και Sergio Perez για τη σεζόν του 2015.

Τα νέα χρώματα αποκαλύφθηκαν στη Πόλη του Μεξικό στο Μουσείο Soumaya για να βοηθήσει η ομάδα την προώθηση της αναβίωσης του Grand Prix στο Μεξικό που θα πραγματοποιηθεί στην ανανεωμένη πίστα Autodromo Hermanos Rodriguez την 1η Νοεμβρίου. Νέος υποστηρικτής της ομάδας είναι η NEC, η οποία έφυγε από την Sauber, και παραμένουν οι: Telcel, Claro, Smirnoff και Kingfisher.

Παρά το γεγονός ότι ήταν σχεδόν η πρώτη που έκανε παρουσίαση θα είναι η τελευταία, που θα φέρει το αυτοκίνητό της (VJM08 Mercedes) στο δεύτερο τεστ της F1 στη Βαρκελώνη, Φεβρουάριο.
Μια αναβαθμισμένη έκδοση της υπάρχουσας VJM07 θα πάρει μέρος στις δοκιμές στη Χερέθ, οι οποίες αρχίζουν την 1η Φεβρουαρίου.

Η Force India τερμάτισε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 του 2014 στην έκτη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών.

Σχετικές ειδήσεις