ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MXGP: Ryan Villopoto λίγο πριν την εκκίνηση

MXGP: Ryan Villopoto λίγο πριν την εκκίνηση

Λίγο πριν ξεκινήσει το ταξίδι του για την Ευρώπη, προκειμένου να πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross (FIM MXGP World Championship 2015)o Ryan Villopoto μιλά στο site της ομάδας του.

Στη πίστα του Glen Helen στην πόλη Σαν Μπερναντίνο της Καλιφόρνια, ο 4 φορές πρωταθλητής Αμερικής στο supercross Ryan Villopoto ολοκλήρωσε το τελευταίο test session στις ΗΠΑ και ετοιμάζεται για την νέα του περιπέτεια στην Ευρώπη.

O 26χρονος είναι η μεγάλη ελπίδα της Αμερικής για να φέρει πίσω στις ΗΠΑ (μετά από 20 χρόνια) τον παγκόσμιο τίτλο MXGP. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών και των γυρισμάτων για τα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ , ο Villopoto, έδωσε συνέντευξη στο site της ομάδας του (Monster Energy Kawasaki) , προκειμένου να μιλήσει για την νέα πρόκληση που θα αντιμετωπίσει σε 18 αγώνες και 16 διαφορετικές χώρες.

«Θέλω να πάρω τη νίκη. Δεν δουλεύω για να μην νικήσω,» δήλωσε ο Villopoto. «Πάω εκεί για να κερδίσω και θα κάνω τα πάντα προκειμένου να το πετύχω» ήταν οι πρώτες κουβέντες του 26χρονου και πρόσθεσε:
«Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που με παρακολουθούσαν να αγωνίζομαι τα τελευταία εννέα χρόνια πιστεύω πως θα με ακολουθήσουν για να δουν το κλίμα του MXGP. Πολλοί άνθρωποι μου είπαν: Ναι, παρακολουθούσαμε μια φορά τον μήνα τα Grand Prix του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος , αλλά τώρα θα το βλέπουμε κάθε Κυριακή.Νομίζω πως θα στραφούν περισσότερα μάτια από ποτέ στο MXGP» και κατέληξε:

«Θα είναι μια μεγάλη σεζόν. Θα είναι όπως η σεζόν του supercross στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά είμαι σίγουρος πως στο τέλος οι καλύτεροι θα ανέβουν στην κορυφή. Νομίζω πως θα είναι δύο-τρεις στην κορυφή, όπως για παράδειγμα ο οχτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Antonio Cairoli. Αν όλα πάνε καλά, θα είμαι κι εγώ ανάμεσα σε αυτούς. Οι Clement Desalle, Kevin Strijbos και Gautier Paulin πιθανότατα να είναι οι υπόλοιποι. Ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε κι εγώ θα παλέψω για τη νίκη».

Τα Grand Prix του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross, μπορείτε να τα παρακολουθείτε σε απευθείας μεταδόσεις από τη συχνότητα της Nova και του Motors TV.

Σχετικές ειδήσεις