ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αγώνες GT: Ο Bob ο Σφουγγαράκης ξεκινά από την Pole Position στις 24ώρες της Daytona

Αγώνες GT: Ο Bob ο Σφουγγαράκης ξεκινά από την Pole Position στις 24ώρες της Daytona

Ποιος ζει σε ένα ανανά κάτω από τη θάλασσα; O Bob ο Σφουγγαράκης! Ποιος ξεκινά από την Pole Position στην κατηγορία πρωτοτύπων του 24ωρου αγώνα Αντοχής της Daytona; Ο Bob ο Σφουγγαράκης!

Ναι. Όσο και αν σας ακούγεται περίεργο, από την πρώτη θέση της εκκίνησης δεν ξεκινά η ομάδα του «McDreamy» Patrick Dempsey αλλά ενός άλλου τηλεοπτικού ήρωα. Του Bob Σφουγγαράκη....

Αφήνοντας λογοπαίγνια και τους παραλληλισμούς είναι το αυτοκίνητο με το νούμερο 16 το ΒΑΗ1 Motorsports ORECA FLM09 έγραψε τον ταχύτερο γύρο με οδηγό τον Βρετανό οδηγό αγώνων, Johnny Mowlem.

Το αυτοκίνητο προωθεί την επερχόμενη ταινία με ήρωα τον Bob Σφουγγαράκη και είναι η πιο ιδιαίτερη χορηγία μετά από το Viagra Racing Team στο NASCAR.

Από την άλλη πλευρά είναι η ομάδα του Chip Ganassi με οδηγό τον Scott Pruett (ξεκινά τον αγώνα από την τρίτη θέση) και το όνειρό του να γράψει ιστορία με μία έκτη νίκη ρεκόρ.

Ο Αμερικανός οδηγός θέλει να ρίξει το ρεκόρ του Hurley Haywood (με πέντε νίκες). Ο Pruett δήλωσε ότι είναι ικανοποιημένος με την τρίτη θέση στην εκκίνηση παρά τα προβλήματα , που είχε με το αυτοκίνητο.


Δείτε σε απευθείας σύνδεση με την Αμερική την εξέλιξη του αγώνα από τη συχνότητα της Nova και το MotorsTV από το απούγευμα του Σαββάτου (24 Ιανουαρίου) ως το μεσημερι της Κυριακής (25 Ιανουαρίου). Αν χάσατε τη διαδιακασία των κατατακτήριων δοκιμών δείτε τη στο video που ακολουθεί

Σχετικές ειδήσεις