ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Το νέο κράνος του J.Lorenzo και πως βλέπει το 2015

MotoGP: Το νέο κράνος του J.Lorenzo και πως βλέπει το 2015

Ο Jorge Lorenzo παρουσίασε τα νέα γραφικά στο κράνος που θα φορά του 2015 αλλά και τα σχέδιά του για τη νέα χρονιά.

Για τη νέα χρονιά μίλησε μετά το τέλος της παρουσίασης του νέου κράνους (νέα γραφικά) ο Jorge Lorenzo. Στο λιγότερο έντονα βαμένο κράνος του, ξεχωρίζουν οι χορηγοί του αλλά και το... σήμα του X-cute. Πρόκειτε για ένα παιχνίδι με τη λέξη "εκτελεστής" και το "πρώην καλό παιδί". Δυστυχώς δεν έχει την αναφορά στους 300 και τη Σπάρτη, όπως παλαιότερα.

Ο Ισπανός αναβάτης της Yamaha τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου ότι έχει προπονηθεί πιο σκληρά από ποτέ, ενόψει της νέας σεζόν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

Ο αναβάτης από την Μαγιόρκα έχασε χρόνο και βαθμούς στο πρώτο μισό της περασμένης σεζόν και αυτό ήρθε ως επακόλουθο των τριών επεμβάσεων που έκανε τον προηγούμενο χειμώνα. Φέτος πάντως ο χρόνος για προπόνηση ήταν αρκετός και ο Lorenzo το εκμεταλλεύτηκε.


«Ποτέ μου δεν προπονήθηκα τόσο σκληρά, όσο αυτόν τον χειμώνα», επιβεβαίωσε ο Lorenzo. «Νοιώθω καλά. Πέρυσι έκανα καλές εμφανίσεις στο δεύτερο μισό και τώρα θέλω να είμαι πάντα στο podium ώστε να έχω βαθμούς στο τέλος» και ο X-Cute πρόσθεσε:

«Το 2013, οι επεμβάσεις που έκανα απαιτούσαν δύναμη από πλευράς μου κι έχασα πολύ ενέργεια. Επιπρόσθετα, έπρεπε να σχεδιάσω το πρόγραμμα της προπόνησης μου καλύτερα. Εκεί έκανα κάποια λάθη στο παρελθόν. Ποτέ όμως δεν κάνω το ίδιο λάθος δυο φορές. Το 2015 θα είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση και προπονούμαι πραγματικά πολύ σκληρά. Μόλις γύρισα από την Ανδόρρα, όπου έκανα σκι στα βουνά. Ποτέ μου δεν ήμουν τόσο έτοιμος, στα χρόνια που είμαι στη μεγάλη κατηγορία. Είμαι προετοιμασμένος τέλεια για το τεστ της Μαλαισίας».

«Πέρυσι ο Marc ήταν πολύ δυνατός και ο Valentino πιο δυνατός απ' ότι περίμενα. Πρέπει να συνεχίσω φέτος όπως ακριβώς τελείωσα το 2014, αλλά πρέπει να κερδίζω περισσότερο. Θέλω να παλέψω για τον Τίτλο» και ο 27χρονος αναβάτης κατέληξε:

«Φέτος είμαστε αισιόδοξοι με τη νέα M1. Είμαι πεπεισμένος ότι φέτος τα πράγματα θ' αλλάξουν και τόσο εγώ, όσο και η Yamaha θα βάλουμε τα δυνατά μας για τον ένα και μοναδικό στόχο: τον Παγκόσμιο Τίτλο! Πέρυσι έμαθα πολλά και νομίζω ότι μπορούμε φέτος να επανορθώσουμε και να κάνουμε δυνατό Πρωτάθλημα».

Σχετικές ειδήσεις