ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Η πρώτη (επίσημη) εμφάνιση της Mercedes W06 του 2015

F1: Η πρώτη (επίσημη) εμφάνιση της Mercedes W06 του 2015

Οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg αποκάλυψαν το νέο τους μονοθέσιο με το οποίο θα υπερασπιστούν τον διπλό τίτλο του 2014.

Λίγο πριν ανάψει το πράσινο φως στο pitlane της Jerez η Mercedes παρουσίασε την W06 με την οποία οι Lewis Hamilton και Nico Rosberg θα υπερασπιστούν τους τίτλους οδηγών και κατασκευαστών του 2014.


Η W06 διαφέρει στο ρύγχος όπως είχαμε παρατηρήσει στις φωτογραφίες από το shakedown στο Silverstone και έχει ελαφρώς διαφορετικό χρώμα. Το νέο ρύγχος είναι πιο στενό σε σχέση με το παλιό κι επίσης το πίσω μέρος δείχνει ακόμα πιο στενό. Όμως οι μεγάλες αλλαγές, όπως δήλωσε κι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Paddy Lowe είναι στον κινητήρα του μονοθέσιου. Το δυνατό σημείο της Mercedes το 2014 φαίνεται πως έχει γίνει ακόμα καλύτερο το 2015.

Ο Lowe πριν την παρουσίαση μίλησε για τις αλλαγές αυτές, χωρίς (φυσικά να αποκαλύπτει κάτι)

«Υπάρχουν πολλές καινοτομίες σε αυτό το μονοθέσιο. Βελτιωθήκαμε σε πολλούς τομείς. Συνολικά είναι η εξέλιξη του περσινού διότι οι κανονισμοί δεν έχουν αλλάξει πολύ αλλά έχουμε βελτιωθεί σημαντικά σε διάφορα τμήματα. Εκτός από το ρύγχος, το οποίο ήταν το κυρίως θέμα μας κατά την διάρκεια του χειμώνα, δεν θα δείτε άλλες μεγάλες αλλαγές. Εσωτερικά όμως υπάρχουν πολλές. Έπρεπε να βελτιωθούμε διότι οι αντίπαλοί μας θα είναι καλύτεροι».

Ο Rosberg θα γράψει τα πρώτα χιλιόμετρα στη Jerez κι ο Hamilton θα αναλάβει την δεύτερη ημέρα.

Σχετικές ειδήσεις