ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Νέο Opel Corsa : The new OH!

Νέο Opel Corsa : The new OH!

Το Νέο Corsa συνεχίζει μία επιτυχημένη πορεία 32 ετών έχοντας πλέον καθιερωθεί ως bestseller, απαριθμώντας πωλήσεις 12.4 εκατομμυρίων!

Ένα νέο αστέρι γεννήθηκε με την 5η γενιά του Opel Corsa! Θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των προκατόχων του στη μικρή κατηγορία και θα καταπλήξει τους πάντες με τα μοναδικά χαρακτηριστικά ανώτερης κατηγορίας που διαθέτει!

Η 5η γενιά Corsa διαθέτει νέα σχεδίαση και προσφέρει μία αναβαθμισμένη οδηγική εμπειρία με νέο πλαίσιο και βελτιστοποιημένο σύστημα διεύθυνσης, το οποίο εξασφαλίζει μέγιστη ακρίβεια για καλύτερη ευστάθεια στο δρόμο!

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένα πραγματικό κόσμημα, ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo της Opel, μία υπερσύγχρονη, λιλιπούτεια κινητήρια μονάδα που σχεδιάστηκε εξ αρχής σε λευκό χαρτί και θέτει νέα πρότυπα στην κατηγορία, προσφέροντας κορυφαία οδηγική άνεση!

Διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος 90 ή 115hp, πληρώντας τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων EURO 6, ενώ κρατάει την κατανάλωση σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα αφού καταναλώνει μόλις 4.3l/100km με εκπομπές CO2 100g/km για την έκδοση των 90hp! Σε επίπεδο σχεδιαστικής φιλοσοφίας, οι σχεδιαστές της Opel συνδύασαν το δυναμικό σχήμα του Corsa με ρέουσες, ανάγλυφες γραμμές και ακριβείς λεπτομέρειες, που κάνουν τη φυσιογνωμία του άκρως τολμηρή αναδεικνύοντας την παρουσία του Corsa στο δρόμο!

Η κομψή και μοντέρνα καμπίνα του, αποπνέει μία αίσθηση υψηλής ποιότητας αλλά και προηγμένης τεχνολογίας, καθώς είναι σχεδιασμένη με σαφήνεια, αναπτυσσόμενη γύρω από ένα εντυπωσιακό κέντρο ελέγχου οδηγού με το ταμπλό οργάνων να ορίζεται από οριζόντιες γραμμές που επιτείνουν την αίσθηση ευρυχωρίας!

Ταυτόχρονα, το Intellilink, το βραβευμένο σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας της Opel, προσφέρει απίστευτες ευκαιρίες συνδεσιμότητας αφού είναι συμβατό με συσκευές Apple και Android, κάνοντας το Corsa το καλύτερα συνδεδεμένο μικρό αυτοκίνητο της αγοράς!

Εφαρμογές πλοήγησης, ιντερνετικό ραδιόφωνο και podcasts μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον οδηγό, ενώ με την ενσωμάτωση συσκευών Apple στο IntelliLink, επιτρέπεται ο φωνητικός έλεγχος SIRI EYES FREE που δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να ακούνε SMS, να διαβάζουν ή να υπαγορεύουν SMS και E-mail, χωρίς να παίρνουν τα χέρια τους από το τιμόνι ή να διασπάται η προσοχή τους από το δρόμο! Opel Corsa: μία οδηγική εμπειρία που θα καταπλήξει τους πάντες! Οδηγήστε το τώρα και με ενθουσιασμό αναφωνήστε, ΟΗ!

Σχετικές ειδήσεις