ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Νέο ξεκίνημα για τον Iannone και την Ducati

MotoGP: Νέο ξεκίνημα για τον Iannone και την Ducati

Ο Andrea Iannone δηλώνει ότι θα ήταν τουλάχιστον ανόητο να εγκαταλείψει την ομάδα της Ducati, την ώρα που οι κόκκινοι θέλουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα με την ολοκαίνουργια GP15.

O Ιταλός είχε κάνει παρόμοιες δηλώσεις (για την πίστη του στην ομάδα) όταν ακόμα δεν γνωρίζαμε ότι ο Cal Crutchlow θα φύγει από την Ducati και το μέλλον του Iannone έδειχνε να ήταν στην ομάδα της Pramac. Όλα αυτά άλλαξαν όμως και πλέον - για πρώτη φορά στην καριέρα του - ο Andrea Iannone θα είναι εργοστασιακός αναβάτης στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Iannone εντυπωσίασε πέρυσι, στη δεύτερή του σεζόν πάνω στην Desmosedici, τερματίζοντας έξι φορές στην πρώτη εξάδα, με καλύτερό του αποτέλεσμα την πέμπτη θέση που πήρε τόσο στο Sachsenring, όσο και σε Brno και Misano.

«Στην αρχή πίστευα ότι θα μείνω στην Pramac, αλλά πάντα ήταν όνειρό μου να γίνω εργοστασιακός στην Ducati! Είχα μπροστά μου καλές ευκαιρίες με την Suzuki και με την Honda της LCR, αλλά ξεκίνησα με την Ducati στο MotoGP και είναι σημαντικό για εμένα να συνεχίσω μαζί τους».

«Αυτή η πρόκληση είναι μεγάλη για εμένα, διότι δεν πιστεύω ότι είναι αδύνατον να είσαι γρήγορος με αυτή τη μοτοσυκλέτα. Δεν είναι και εύκολο βέβαια, αλλά είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα έρχονται και θα ήταν ανόητο να έφευγα τώρα που σημειώνουμε πρόοδο», σχολίασε ο Iannone ο οποίος πέρυσι βρέθηκε πέντε φορές στην πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης.

Σχετικές ειδήσεις