ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

SsangYong: Δυναμική επιστροφή στην Ελληνική αγορά

SsangYong: Δυναμική επιστροφή στην Ελληνική αγορά

Δραστηριοποιείταιξανά στην Ελληνική αγορά η αντιπροσωπεία της SsangYong. Το «όπλο της στη μάχη των πωλήσεων» είναι το νέο SUV/ Crossover Tivoli.

To Tivoli είναι ότι νεότερο έχει παρουσιάσει η Κορεάτικη εταιρία και μάλιστα είναι μοντέλο πολύ κοντά στα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Μετά από επικοινωνία μας με την Chevellas ΑΕ (η αντιπροσωπεία της SsangYong αποτελεί τμήμα της) μάθαμε πως η SsangYong, θα δραστηριοποιηθεί ξανά τον Μάρτιο, ενώ στο τέλος Μαϊου θα έρθει στην Ελλάδα το Tivoli.

Το μικρό SUV θα εισαχθεί με τον 1.6οοσάρη βενζίνης, με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και απόδοση 126 ίππους. Το καλοκαίρι θα προστεθεί στη γκάμα και το diesel (ίδιου κυβισμού) και μηχανικό κιβώτιο.

Στον εξοπλισμό του μικρού SUV (το μήκος του φθάνει τα 4,2 m) περιλαμβάνονται 7 αερόσακοι αλλά και ζώνες ασφαλείας με διπλούς προεντατήρες. Όσον αφορά το πορτμπαγκάζ, ο όγκος του ανέρχεται σε 423 λίτρα, ενώ η πίσω σειρά των καθισμάτων θα αναδιπλώνεται πλήρως.

Μένει να γίνει συμφωνία με την εταιρία για ανταγωνιστική τιμή ώστε η επιστροφή της SsangYong να γίνει και με σημαντικό μερίδιο της αγορά.

Σχετικές ειδήσεις