ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: Ο Karl Lagerfeld Εγκαινίασε την Έκθεση Corsa Karl & Choupette

Opel: Ο Karl Lagerfeld Εγκαινίασε την Έκθεση Corsa Karl & Choupette

Ο φωτογράφος και σχεδιαστής μόδας Karl Lagerfeld εγκαινίασε τη φωτογραφική έκθεση «Corsa Karl and Choupett».

Μια φωτογραφική έκθεση προέκυψε από το παρασκήνιο της δημιουργίας για το ημερολόγιο Corsa 2015 στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Palazzo Italia στο Βερολίνο. Πολλές διασημότητες έσπευσαν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση του CEO του Opel Group, Dr. Karl-Thomas Neumann και της CMO Tina Müller, και ήταν οι πρώτοι επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να δουν μία πρωτότυπη έκθεση.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν διάσημα ονόματα όπως Iris Berben, Bettina Zimmermann, Ken Duken, Christoph Metzelder και Jasmin Gerat που πλαισίωσαν τον Γερμανό υπουργό μεταφορών Alexander Dobrindt στο ιστορικό σκηνικό της εκδήλωσης, κοντά στην Πύλη του Βρανδεμβούργου. Οι φωτογραφίες και τα σχέδια του Lagerfeld ενθουσίασαν πρωταγωνιστές και προσκεκλημένους.

«Χαίρομαι που καταφέραμε να αναδείξουμε το νέο Opel Corsa μέσω του ημερολογίου και αυτής της έκθεσης και που ο Karl Lagerfeld, με τη Choupette στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, βρίσκεται εδώ ο ίδιος σήμερα για να εγκαινιάσει την έκθεση» δήλωσε ο Dr. Karl-Thomas Neumann. Η Tina Müller πρόσθεσε: «Σε αυτή η εκδήλωση η τέχνη της δημιουργίας ενός σύγχρονου αυτοκινήτου συναντά τη δημιουργική δουλειά του Karl Lagerfeld με άκρως εντυπωσιακό τρόπο.»

Μιλώντας στην Tina Müller, ο δημιουργός και αναμφίβολα 'fashion icon' παραδέχτηκε ότι είναι θερμός οπαδός του νέου Opel Corsa. «Πιστεύω ότι το νέο Opel Corsa, κυρίως σε κόκκινο και με ποικίλες επιλογές εξοπλισμού όπως τα νέα καθίσματα, είναι εξαιρετικό και γι' αυτό έχω ήδη παραγγείλει ένα. Είναι το τέλειο αυτοκίνητο για την πόλη, δήλωσε ο Lagerfeld.

Ο Karl Lagerfeld είναι ο φωτογράφος του Ημερολογίου Corsa 2015. Ο καλλιτέχνης πάντρεψε δημιουργικά ένα από τα πιο δημοφιλή επιβατικά αυτοκίνητα στην Ευρώπη, το Opel Corsa, με μία ντίβα της showbiz, τη γάτα Βιρμανίας του ίδιου του Lagerfeld που ακούσει στο όνομα Choupette. Από την πρωτότυπη 'ένωση' προέκυψαν πολυάριθμες φωτογραφίες με τη Choupette σε ρόλο εξερευνητή του bestseller της Opel. Η κομψή εξωτερική σχεδίαση και οι 'ενδότερες αρετές' του αυτοκινήτου, όπως το θερμαινόμενο τιμόνι, τα εργονομικά καθίσματα και ο πλούσιος χώρος αποσκευών αποτυπώνονται μοναδικά στο φωτογραφικό φακό.

Εκτός από τα 12 θέματα του ημερολογίου Corsa 2015 και ιδιωτικά Polaroid ενσταντανέ της Choupette, φωτογραφικά στιγμιότυπα από την παραγωγή του ημερολογίου εκτίθενται επίσης στο Palazzo Italia.

Στο «pop-up-plant», οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ενδιαφέρουσες εικόνες εκ των έσω και λεπτομέρειες από την παραγωγή του Corsa στις φάσεις που βρίσκεται στο φανοποιείο, στο βαφείο και στη γραμμή τελικής συναρμολόγησης. Εδώ φωτογραφίες, σχέδια και η διαδικασία παραγωγής 'παντρεύονται' με μοναδική δημιουργική μαεστρία.

Η έκθεση «Corsa Karl and Choupette» φιλοξενείται στο Palazzo Italia, Unter den Linden 10, στο Βερολίνο από 4 – 22 Φεβρουαρίου. Η είσοδος είναι δωρεάν. Λειτουργεί καθημερινά από 11:00 - 20:00.

Σχετικές ειδήσεις