ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αγώνες GT: Η Nissan νικήτρια στο 12ωρο αγώνα του Barthurst (photos&video)

Αγώνες GT: Η Nissan νικήτρια στο 12ωρο αγώνα του Barthurst (photos&video)

Νίκη μετά από δύο δεκαετίες για την ομάδα της Nissan Nismo, στον 12-ωρο αγώνα αντοχής Barthurst στην πίστα του Mount Panorama στην Αυστραλία.

Λίγο μετά την Daytona (24ωρος αγώνας) και λίγο πριν το Sebring (12ωρη διοργάνωση) οι ομάδες του Παγκόσμιου Επάθλου Αντοχής στην κατηγορία GT3 ταξίδευσαν στην Αυστραλία και το Mount Panorama για τον 12ωρο αγώνα του Barthurst.

Εκεί η ομάδα της Nissan Nismo, κέρδισε στον 12-ωρο αγώνα αντοχής Barthurst στην πίστα του Mount Panorama. Σε έναν από τους πιο μεγάλους (σε δημοτικότητα αλλά και διάρκεια) αγώνες GT3 του κόσμου, το ‪‎GTR‬ αναδείχθηκε νικητής. Οι Ιάπωνες πήραν την νίκη μετά από 23 χρόνια σε έναν αγώνα για γερά νεύρα.

Η ένταση και η δράση κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όσων παρακολούθησαν τη διοργάνωση. Τελικός νικητής ήταν το Nissan GTR NISMO με το νούμερο 35 των Wolfgang Reip, Florian Strauss και Katsumasa Chiyo για την ομάδα της GT Academy. Ακολούθησε το Audi R8 με το νούμερο 15 των Laurence Vanthoor, Markus Winkelhock και Marco Mapelli, ενώ την τριάδα του podium συμπλήρωσε η Aston Martin με το νούμερο 97 των Darryl O'Young, Alex MacDowall και Stephan Mucke.