ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Seat Νέο Προωθητικό Πρόγραμμα για το Ibiza με Τριπλό Κέρδος

Seat Νέο Προωθητικό Πρόγραμμα για το Ibiza με Τριπλό Κέρδος

Η Seat έρχεται ακόμα πιο κοντά στους υποψήφιους πελάτες Ibiza, προσφέροντας για το δημοφιλές Ισπανικό super-mini, ένα νέο, εξαιρετικά ελκυστικό, προωθητικό πρόγραμμα.

Στα πλαίσια του νέου αυτού προγράμματος, όλα τα Ibiza που θα παραγγελθούν από 6/2/2015 έως και 14/3/2015 θα συνοδεύονται από standard εργοστασιακή εγγύηση 4 χρόνων, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για τον πελάτη. Σημειώνουμε πως το συγκεκριμένο πακέτο επέκτασης εγγύησης SEAT 2+2 χρόνια (ή έως 80.000 χλμ) προσφέρει τις ίδιες ακριβώς καλύψεις όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων 2 χρόνων, με τους ίδιους ακριβώς όρους και προϋποθέσεις.

Η δυνατότητα για τους υποψήφιους πελάτες Seat να αποκτήσουν το Ibiza των ονείρων τους, ενισχύεται όμως ακόμα περισσότερο με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα που η Τεχνοκάρ προσφέρει μέσω της SEAT Credit. Συγκεκριμένα το νέο προνομιακό πρόγραμμα Ibiza Easy Credit της Volkswagen Bank, συνδυάζει χαμηλή προκαταβολή, με ανταγωνιστικό επιτόκιο το οποίο μάλιστα μεταβάλλεται στην διάρκεια των 2 περιόδων χρηματοδότησης. Κατ' επέκταση, για την αρχική περίοδο χρηματοδότησης των πρώτων 24 μήνων η μηνιαία δόση ξεκινά μόλις από 110€ το μήνα.

Τέλος, τα προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού Plus για όλες τις εκδόσεις Ibiza προσφέρουν κέρδος για τον αγοραστή έως και 75% σε σχέση με τις τιμές του προαιρετικού εξοπλισμού (για την έκδοση Reference: ζάντες αλουμινίου 15" & εμπρόσθιοι προβολείς ομίχλης στην τιμή των 150€, για την έκδοση Style 5d: CLIMATRONIC & πίσω ηλεκτρικά παράθυρα / Style SC: CLIMATRONIC & φιμέ τζάμια στην τιμή των 180€) συμπληρώνουν το τριπλό κέρδος του νέου προωθητικού προγράμματος και ενισχύουν περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της SEAT στην αγορά.

Σχετικές ειδήσεις