ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Hyundai: Το πρώτο σκίτσο του νέου Tucson (video)

Hyundai: Το πρώτο σκίτσο του νέου Tucson (video)

Η παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Tucson θα γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η Hyundai Motors παρουσίασε τα πρώτα σχεδιαστικά δείγματα του ολοκαίνουργιου νέου compact SUV Tucson, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, στις 3 Μαρτίου 2015.

Η δυναμική, σπορ εμφάνιση του SUV ενισχύεται από την sportive σιλουέτα και την κομψή χαρακτηριστική γραμμή της. Στο εμπρός μέρος, η εξαγωνική μάσκα της Hyundai, περιβάλλεται από χρώμιο και συνδέεται με τα φωτιστικά σώματα δημιουργώντας μια επιβλητική εμφάνιση.


Με περισσότερο από ένα εκατομμύριο πωλήσεις SUV στην Ευρώπη, μετά την εισαγωγή του πρώτου Santa Fe στις αρχές της δεκαετίας του 2000, η Hyundai Motor έχει εδραιώσει την αξιοπιστία της στην κατηγορία των SUV.


Σχολιάζοντας το νέο Tucson, ο Peter Schreyer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Σχεδιασμού της Hyundai Motor Group, δήλωσε: «Το νέο compact SUV μας θα είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός για την μάρκα Hyundai παγκοσμίως. Το νέο Tucson έχει μια τολμηρή και αθλητική παρουσία και μια υπερήφανη στάση. Ο σχεδιασμός του χαρακτηρίζεται από χυτές επιφάνειες, τολμηρές αναλογίες, ευκρινείς γραμμές και – το πιο σημαντικό – την εξαγωνική μάσκα που υπογράφει σχεδιαστικά τη μάρκα μας».

Η παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου Tucson θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου της Hyundai Motosr, στα πλαίσια της έκθεσης αυτοκινήτου της Γενεύης, στην Αίθουσα 1, στις 3 Μαρτίου 2015.

Σχετικές ειδήσεις