ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Online η παρουσίαση της Ducati GP15

MotoGP: Online η παρουσίαση της Ducati GP15

Tη Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου στη μία (13:00) το μεσημέρι μέσω του site της Ducati, θα παρουσιαστεί η νέα GP15 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

Τα media alerts μετρούν αντίστροφα και όλα δείχνουν (Ιταλική ομάδα είναι αυτή) έτοιμα για την επίσημη παρουσίαση μέσω διαδικτύου της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας της Ducati στο Ducati Auditorium στο Borgo Panigale.


Πριν λίγες εβδομάδες έγινε η παρουσίαση της YZR-M1 στην Μαδρίτη (λόγω του κύριου χορηγού της) , ενώ και η Honda έκανε την παρουσίαση της RC213V στην Ινδονησία (λόγω της μεγάλης αγοράς και του εργοστασίου που έχει εκεί).

Έτσι στις 16 Φεβρουαρίου (ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00 ή 11 GMT) η Scuderia θα «παρουσιάσει» την πολυαναμενόμενη Ducati Desmosedici GP15 μέσω των διαδικτυακών τόπων: www.ducati.com στο mobile phone platform www.timrace.it και στη σελίδα της TIM στο Facebook. Μπορείτε να ακολουθήσετε το event στο Twitter και το Instagram με το hashtag #TIMDucati. Η παρουσίαση θα γίνει στην έδρα της εταιρίας.

Η μοτοσυκλέτα είναι η πρώτη που βγαίνει από τη σχεδιαστική πένα του Gigi Dall'Igna και αναμένεται να έχει μικρότερο κινητήρα (V4 90ο με δεσμοδρομικές βαλβίδες) τοποθετημένο σε πλαίσιο μικρότερων διαστάσεων.

Οι εργοστασιακοί οδηγοί της ομάδας, Andrea Dovizioso και Andrea Iannone θα έχουν την ευκαιρία να την οδηγήσουν για πρώτη φορά στην Sepang2 στις 23 Φεβρουαρίου.

Σχετικές ειδήσεις