ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Indian: Παρουσιάστηκε επίσημα η Chief Dark Horse 2016 (video & Photos)

Indian: Παρουσιάστηκε επίσημα η Chief Dark Horse 2016 (video & Photos)

H Indian Motorcycles παρουσίασε επίσημα το πρώτο της μοντέλο για το 2016: Είναι το Chief Dark Horse.

Το Indian Chief Dark Horse είναι ένα μοντέλο της σειράς cruiser, το οποίο βασίζεται πάνω στην πλατφόρμα των Chief, με ματ χρώμα (μαύρο) και πολύ χρώμιο. Έτσι η Dark Horse είναι όσο «μαύρη» χρειάζεται ώστε να διαφέρει από τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες των άλλων εταιριών της κατηγορίας της.

Είναι το πιο γρήγορο μοντέλο αλλά και αυτό που έχει το μικρότερο βάρος από την σειρά Chief . Κινείται από τον Thunder Stroke κινητήρα των 1.811 κ.εκ, διάταξης V 49°, με τεράστια ροπή η ιπποδύναμη δεν ανακοινώνεται.

Η Chief Dark Horse δανείζεται το πλαίσιο και τις αναρτήσεις της Classic και διαθέτει ρεζερβουάρ 20,8 λίτρων, φρένα με δίσκους 300 χιλιοστών για μπροστά (2) και πίσω, με σύστημα ABS. Ο κινητήρας ξεκινά χωρίς το συμβατικό κλειδί (έχει ασύρματο κλειδί / τηλεχειρισμό) που πρέπει να το έχετε μαζί σας και διαθέτει cruise
Control.

Η νέα μοτοσυκλέτα ζυγίζει 340 κιλά και το ύψος σέλας βρίσκεται στα 660 χιλιοστά. Θα παραχθεί μόνο σε έναν χρωματισμό, το Thunder Black Smoke.

Η Chief Dark Horse είναι σχεδιασμένη για solo ride (μονόσελο). Σε σχέση με την Chief Classic δεν διαθέτει στον εξοπλισμό το ψυγείο λαδιού, το αναλογικό όργανο μέτρησης κατανάλωσης, αλλά και τα έξτρα φώτα. Στον προαιρετικό εξοπλισμό ανήκουν τα μαρσπιέ και η σέλα συνεπιβάτη, από τα επίσημα αξεσουάρ της εταιρίας.

Το customize της Indian Chief Dark Horse μπορεί να γίνει με 40 διαφορετικά αξεσουάρ να υπάρχουν στην γκάμα, ώστε να διαλέξει ο αναβάτης, πως και πόσο θέλει να προβάλει το χαρακτήρα της .

Σχετικές ειδήσεις