ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Lexus: Παγκόσμια Πρεμιέρα του LF-SA Concept στη Γενεύη

Lexus: Παγκόσμια Πρεμιέρα του LF-SA Concept στη Γενεύη

Απεικονίζοντας το πάθος της Lexus για φουτουριστικές σχεδιαστικές τάσεις, το LF-SA Concept επιχειρεί μία τολμηρή και συναισθηματική προσέγγιση σε περιοχές ανεξερεύνητες για τη μάρκα.

Σε ένα μελλοντικό κόσμο, όπου πολλοί διαβλέπουν την αυξανόμενη έντονη επιρροή της τεχνολογίας και των εικονικών εμπειριών, το LF-SA Concept είναι επίσης ένα οδηγοκεντρικό όχημα, που αντανακλά το όραμα της Lexus, πως η πραγματική εμπειρία θα παραμείνει η υπέρτατη πολυτέλεια.

Μετά τις εκτός κόσμου προτάσεις του δελτίου τύπου της Lexus, σας πληροφορούμε πως το γεμάτο μυστήριο concept αφορά ένα νέο μικρό πρωτότυπο, που θα διευρύνει τη γκάμα της προς τα κάτω.

Το concept βασίζεται στο Yaris, αλλά με πιο επιθετική εμφάνιση, όπως μαρτυρά και η πρώτη του φωτογραφία. Έχει στοιχεία από τη γκάμα της Lexus, με μεγάλη εισαγωγή αέρα, έντονες ακμές και φωτιστικά σώματα LED με σχεδιασμό... Transformers .

Στοιχεία δεν υπάρχουν, αφού η Lexus περιορίστηκε σε μια φωτογραφία η οποία μάλιστα στην αρχή ανέβηκε από λάθος στον λογαριασμό της στο Twitter, ενώ λίγο αργότερα επίσημα στην σελίδα της.

Σχετικές ειδήσεις