ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Η αιτία για το πρόβλημα του Nico Rosberg

F1: Η αιτία για το πρόβλημα του Nico Rosberg

Μετά από έρευνα των μηχανικών αλλά και του φυσιοθεραπευτή του Nico Rosberg, είναι πολύ πιθανόν να βρέθηκε η αιτία για το τι προκάλεσε την φλεγμονή στο νεύρο στη βάση του λαιμού του.

Ο Rosberg ολοκλήρωσε την Παρασκευή (20/2) δοκιμές στο Circuit de Catalunya,πρόγραμμα γύρων που ισοδυναμούσαν με την απόσταση του αγώνα στην ίδια πίστα. Βέβαια μετά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια, ως προληπτικό μέτρο, ώστε να εξασφαλίσει ότι θα μπορεί να ολοκληρώσει τις εργασίες μιας ολόκληρης ημέρας (την Κυριακή 22/2) στο αυτοκίνητο.

Τότε ήταν που ο φυσιοθεραπευτής του ανακοίνωσε πως πιθανόν να βρήκαν τι δημιούργησε την φλεγμονή στο νεύρο, που του προκαλεί πόνους. Είναι η το κάθισμα της νέας W06. Η θέση της μέσης και της πλάτης φόρτιζαν την περιοχή στη βάση του λαιμού και μετέδιδαν κραδασμούς, που δημιούργησαν τη φλεγμονή.


«Ένιωθα πως η θέση μου στο αυτοκίνητο δεν ήταν αρκετά σωστή και ζήτησα κάποιες αλλαγές» δεν περίμενα την αρχή μίας βλάβης και την επιδείνωσή της τόσο σύντομα» δήλωσε ο Γερμανός και πρόσθεσε: «Ελπίζω να είμαι καλύτερα την Κυριακή».

Σχετικές ειδήσεις