ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Aston Martin: Νέα Vantage GT3

Aston Martin: Νέα Vantage GT3

Οι Βρετανοί της Aston Martin ακολουθούν τη φιλοσοφία των.... Γερμανών της Porsche και δημιουργούν μία συλλεκτική έκδοση (GT3) της Vantage.

Με το βλέμμα στις ειδικές εκδόσεις της Porsche 911, αλλά σε περιορισμένη παραγωγή, παρουσιάστηκε η Aston Martin Vantage GT3. Πρόκειται για μία συλλεκτική έκδοση που θα παραχθεί σε μόλις 100 κομμάτια. Εξωτερικά ξεχωρίζει από τα: Φαρδύτερα μετατρόχια, τα έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα (είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα όπως και το καπό), τα φαρδιά μαρσπιέ, την σταθερή πίσω αεροτομή αλλά και τους τροχούς των 19 ιντσών.

Στο εσωτερικό η κεντρική κονσόλα είναι από ανθρακονήματα, το ταμπλό είναι επενδεδυμένο με αλκαντάρα, και οι ταπετσαρίες είναι απλές και αγωνιστικές. Την ίδια φιλοσοφία σχεδίασης ακολουθούν το τιμόνι, αλλά και τα καθίσματα.

Όλα τα παραπάνω εξαρτήματα (από ανθρακονήματα) έχουν φέρει μια μείωση στο συνολικό βάρος της Vantage, το οποίο ανέρχεται στα 100 περίπου κιλά.

Τον χαρακτήρα στο μοντέλο δίνει ο δωδεκακύλινδρος ατμοσφαιρικός κινητήρας των 6.000 κ.εκ., που αποδίδει 600 ίππους.

Την ταυτότητα του μοντέλου ολοκληρώνουν οι προσωπικές σας επιλογές στα έξτρα του αυτοκινήτου που έχουν προσαρμοστεί στα sportive χαρακτήρα του όπως: Κεραμικά φρένα, εξατμίσεις από μαγνήσιο, αναρτήσεις με ρυθμίσεις ( με επιλογές Normal, Sport και Track) και πολλά άλλα ακριβά χρήσιμα και όμορφα εξαρτήματα, που θα δίνουν την εικόνα αλλά και την αίσθηση αγωνιστικού αυτοκινήτου.

Σχετικές ειδήσεις