ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1: Η Ferrari κάνει την Mercedes να ανησυχεί

F1: Η Ferrari κάνει την Mercedes να ανησυχεί

Μπορεί η Mercedes να δείχνει πως... παίζει κρυφτό στις δοκιμές αφού δεν πιέζει τα μονοθέσιά της όμως οι οδηγοί της κοιτάζουν τι γίνεται με το συναγωνισμό και έχουν θορυβηθεί από την απόδοση της Ferrari.

Η Ferrari εντυπωσιάζει κοινό και αντιπάλους στις χειμερινές δοκιμές προετοιμασίας στη Βαρκελώνη (το ίδιο έκανε και στη Χερέθ) και αυτό δεν περνά απαρατήρητο. Όταν μάλιστα το σχολιάζουν και οι αντίπαλοί της τότε μάλλον το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό.

Η Mercedes είχε δείξει τη Ferrari ως την ανερχόμενη αντίπαλό της από τη Jerez. Τώρα στη Βαρκελώνη φαίνεται πως έχει αρχίσει να ανησυχεί περισσότερο καθώς η SF15-T δείχνει αρκετά γρήγορη. Ο Nico Rosberg δήλωσε ότι συνολικά ο ανταγωνισμός έχει σημειώσει πρόοδο αλλά οι χρόνοι της Ferrari τον ανησυχούν.

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι άλλοι έχουν βελτιωθεί. Οι χρόνοι τους μας έχουν ξαφνιάσει και η Ferrari δείχνει να είναι αυτή που έχει κάνει το μεγαλύτερο βήμα προς το παρόν. Δείχνει να είναι απειλή, έχουμε τα μάτια μας ορθάνοιχτα και την παρακολουθούμε» είπε ο Γερμανός.

Στο ίδιο πνεύμα ήταν και οι δηλώσεις του Lewis Hamilton: «Δεν έχω κοιτάξει πού βρισκόμαστε αλλά νομίζω ότι οι άλλοι έχουν κάνει πρόοδο. Ο χρόνος θα δείξει ποιος τελικά είναι ο ταχύτερος .

Σχετικές ειδήσεις