ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 Ο Alonso βγήκε από το νοσοκομείο χάνει όμως τις δοκιμές στη Βαρκελώνη (photos)

F1 Ο Alonso βγήκε από το νοσοκομείο χάνει όμως τις δοκιμές στη Βαρκελώνη (photos)

Μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας, ο Fernando Alonso πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης. Ο Ισπανός δεν θα οδηγήσει στις τελευταίες δοκιμές στην Καταλονία.

Ο Fernando Alonso πήρε εξιτήριο από το General Hospital στη Βαρκελώνη, όταν μετά το ατύχημα που είχε στις δοκιμές προετοιμασίας στην πίστα του Montemelo διαγνώσθηκε διάσειση. Η McLaren ανακοίνωσε ότι ο Alonso δεν θα λάβει μέρος στο τελευταίο 4ήμερο δοκιμών της Βαρκελώνης ώστε να αναρρώσει πλήρως και να είναι έτοιμος για τη νέα χρονιά. Την θέση του, δίπλα στον Jenson Button, θα πάρει ο Kevin Magnussen.


«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Alonso πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν μετά το ατύχημα που είχε την περασμένη Κυριακή» αναφέρει το δελτίο τύπου της ομάδας και συνεχίζει: «Επιστρέφει στο σπίτι της οικογένειάς του στη Ισπανία για ξεκούραση κι ανάρρωση. Ως αποτέλεσμα αυτού, θα χάσει το τελευταίο τεστ. Την θέση του θα καλύψει ο αναπληρωματικός οδηγός της ομάδας, Kevin Magnussen, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Jenson Button».

Η ομάδα της McLaren συνέχισε τις ανακοινώσεις αυτή τη φορά για το πρόβλημα με το κάλυμμα της MGU-K (σύστημα ανάκτησης ενέργειας) στη Βαρκελώνη. Η Αγγλική ομάδα θα χρησιμοποιήσει τα δικά της εξαρτήματα για το σύστημα MGU-K ενώ παράλληλα η Honda θα προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα. Οι άνθρωποι του Woking έχουν εμπειρία πάνω στο σύστημα (από την εποχή του KERS το 2009 που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην F1 και είχε εξελίξει το δικό της σύστημα).

Με την κίνηση αυτή η ομάδα θα δώσει χρόνο στην Honda να βρει μια μόνιμη και σίγουρη λύση στο πρόβλημα. Φυσικά αυτό σημαίνει ότι δεν θα δούμε την κινητήρια μονάδα να λειτουργεί στο 100%.

Αυτό θα γίνει ώστε η ομάδα να καλύψει όσο το δυνατό περισσότερα χιλιόμετρα μπορεί καθώς η Αυστραλία πλησιάζει. Ας ελπίσουμε ότι το πρόβλημα θα λυθεί και η MP4-30 θα είναι έτοιμη στην Αυστραλία.

Σχετικές ειδήσεις