ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Fiat: Το 500Χ στους πάγους (photos & video)

Fiat: Το 500Χ στους πάγους (photos & video)

Το Fiat 500X δοκιμάστηκε πρόσφατα στο Proving Ground Centre στο Arjeplog της Σουηδίας.

Οι μηχανικοί της Fiat σκέφτηκαν ότι μια διαδρομή σε μια παγωμένη λίμνη θα αποτελούσε την απόλυτη δοκιμασία για το νέο crossover της οικογένειας του 500. To event έκλεισε με το αυτοκίνητο να κατευθύνεται προς τον αρκτικό κύκλο μέσα σε παγωμένα, αμόλυντα τοπία.

Το νέο crossover της Fiat που προσφέρει μια εντελώς νέα διάσταση του 500. Το στιλ, η ουσία και ο ιταλικός χαρακτήρας καθορίζουν αυτό το άνετο, υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητο που είναι πάντοτε συνδεδεμένο με την παγκόσμια κοινότητα: αυτή είναι η X οπτική πλευρά της ομορφιάς, αυτή είναι η ψυχή του νέου Fiat 500X.

Το αυτοκίνητο κατασκευάζεται στο ανανεωμένο εργοστάσιο SATA στο Melfi (Potenza), θα πωλείται σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, και θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικές εκδόσεις με δυο διαφορετικούς χαρακτήρες έναν «αστικό» και ένα πιο «off-road», που θα εξοπλίζονται με αποδοτικούς πετρελαιοκινητήρες και βενζινοκινητήρες, τρεις τύπους συστήματος μετάδοσης - χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 9 σχέσεων ή 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη - και με μετάδοση κίνησης στους εμπρός τροχούς ή στους τέσσερεις τροχούς ή μετάδοση κίνησης στους εμπρός τροχούς με Traction Plus.

Το Fiat 500X δεν είναι ένα απλό crossover, αλλά καλείται να καλύψει διαφορετικές ανάγκες διαφορετικών αγοραστών, διαφορετικών φύλων και απόψεων. Υπό αυτήν την έννοια, το σύμβολο "X" αντιπροσωπεύει ένα σταυροδρόμι αγοραστών που διαφέρουν σημαντικά μεταξύ τους και καθένας από αυτούς αντιπροσωπεύει τον νέο, τον ώριμο, τον λάτρη της ομορφιάς και γενικά αυτόν που μπορεί να εκτιμήσει τον ξεχωριστό χαρακτήρα. Πολλοί από αυτούς τους αγοραστές είναι δυναμικοί, με έντονη κοινωνική ζωή και διαφορετικά ενδιαφέροντα, αυτό όμως που έχουν κοινό, είναι η επιθυμία να απολαμβάνουν μια μοναδική οδηγική εμπειρία και να εκφράζουν τη δική τους προσωπικότητα μέσα από ένα ξεχωριστό στιλ. Σήμερα όλοι αυτοί βρίσκουν μια καθαρή, απόλυτη απάντηση: Fiat 500X.

Σχετικές ειδήσεις