ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Yokohama: Νέο ελαστικό για S.U.V

Yokohama: Νέο ελαστικό για S.U.V

Η Yokohama εμπλουτίζει τη γκάμα της σειράς «GEOLANDAR» με ένα νέο ελαστικό για 4Χ4 και Sport Utility Vehicles (SUV) οχήματα.

Το νέο ελαστικό με την κωδική ονομασία «GEOLANDAR H / T G056», αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις Ευρωπαϊκές αγορές το προσεχές καλοκαίρι και θα είναι διαθέσιμο σε 25 διαστάσεις, από 15 έως και 20 ίντσες.

Το ελαστικό είναι και αυτό τεχνολογίας «orange oil», είναι δηλαδή εμπλουτισμένο με έλαια από εσπεριδοειδή δέντρα που, αφενός βελτιώνουν το κράτημα, αφετέρου μειώνουν δραστικά την απόσταση φρεναρίσματος σε βρεγμένο οδόστρωμα. Επίσης, η επίτευξη μειωμένου συντελεστή αντίστασης κύλισης και θορύβου, κάνει το συγκεκριμένο ελαστικό απολύτως συμβατό με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Με πρωτοποριακή σχεδίαση πέλματος και ως αποτέλεσμα των νέων προηγμένων τεχνολογιών που υιοθετεί, το νέο «GEOLANDAR H / T G056» διαθέτει εξαιρετική αντοχή σε φθορές και καταπονήσεις, με μοναδικά χαρακτηριστικά άνεσης, προκειμένου να ανταποκριθεί πλήρως στις υψηλές προσδοκίες των οδηγών SUV.

Σχεδιασμένη με το απόλυτο κριτήριο της υψηλής απόδοσης, η πλούσια γκάμα των ελαστικών της Yokohama έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών Yokohama.

Η εταιρεία Θεοχαράκης Α.Ε, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά Yokohama στην ελληνική αγορά, από το 1959.