ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σπασμένο παρμπρίζ ; Η λύση είναι η ΦΙΛΗΣGlass

Σπασμένο παρμπρίζ ; Η λύση είναι η ΦΙΛΗΣGlass

Μπορεί να μην συμβαίνει αρκετά συχνά, όμως Ένα σπάσιμο στο Παρμπρίζ είναι μία σοβαρή βλάβη. Μπορεί να εξελιχθεί σε κίνδυνο, αλλά και ταλαιπωρία όσο αφορά την αντικατάστασή του. Όχι εάν εμπιστευτείτε την ΦΙΛΗΣGlass.

Γνωρίζατε ότι 1 στα 10 αυτοκίνητα παθαίνουν κάποια ζημιά στο παρμπρίζ κάθε χρόνο; Γνωρίζατε επίσης ότι η ασφάλειά του οχήματός σας πιθανόν να σας καλύπτει ήδη για θραύση κρυστάλλων;

Πολλές φορές ένα φαινομενικά απίθανο περιστατικό (όπως ένα μικρό πετραδάκι, η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας, η πτώση ενός κλαδιού κα) είναι αρκετό για να δημιουργήσει μία μικρή ή μεγαλύτερη ζημιά στο παρμπρίζ. Όποια και να είναι η περίπτωση, ένα είναι το σίγουρο, η ΦΙΛΗΣGlass είναι η λύση!


Η εταιρία συνεργάζεται με ασφαλιστικές εταιρείες και ανάλογα με τις καλύψεις του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας, μπορεί να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της δωρεάν. Ακόμα και σε περίπτωση που δεν σας καλύπτει η ασφάλεια, στη ΦΙΛΗΣGlass θα βρείτε τις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.


Όταν η βλάβη (όπως ένα σπασμένο εμπρός ή πίσω κρύσταλλο ή ακόμη και ένα ράγισμα) είναι τόσο ειδική ή αν θέλετε ιδιαίτερη και πολύπλοκη χρειάζεστε κάποιον που να γνωρίζει το πρόβλημα να το έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν και να μπορεί να δώσει άμεσα λύση.

Η ΦΙΛΗΣGlass, είναι απόγονος της πρώτης και σημαντικότερης ελληνικής επιχείρησης στο χώρο των κρυστάλλων οχημάτων. Συνεχίζοντας την καινοτόμο πορείας της και εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές σε συνδυασμό με την εμπειρία της, μπορεί και δημιουργεί σήμερα ολοκληρωμένες λύσεις γύρω από τα κρύσταλλα κάθε τύπου οχημάτων. Επιπλέον προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα πέραν της Επισκευής και της Αντικατάστασης, όπως είναι οι Αντηλιακές Μεμβράνες, η Αποκατάσταση Γρατζουνιών, η επισκευή & αντικατάσταση Γρύλων Θυρών, οι Ανταλλακτικοί Καθρέφτες, η Τοποθέτηση Ελαστικών σε πόρτες και πόρτ-μπαγκάζ, οι υαλοκαθαριστήρες, κα.

Τα γνήσια κρύσταλλα (ΟΕΜ), τα υλικά ανώτερης ποιότητας, τα εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται, καθώς και η τεχνική κατάρτιση, επισφραγίζονται με Γραπτή Πιστοποίηση & Εγγύηση Εργασιών εφ' όρου ζωής.

Επίσης με το πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων, σε οποιοδήποτε σημείο και αν τύχει η ζημιά, πάντα θα βρεθεί κάποιος συνεργάτης του δικτύου να σας εξυπηρετήσει. Και στην περίπτωση που δεν μπορείτε να μετακινηθείτε από το σημείο που βρίσκεστε, η κινητή μονάδα θα μπορέσει να σας εξυπηρετήσει επί τόπου.

Έχοντας πάντα στόχο την αμεσότερη εξυπηρέτηση, έχει δημιουργήσει μία δυναμική ιστοσελίδα, www.filisglass.com, όπου μπορείτε να βρείτε πληροφορίες, να κλείσετε online το ραντεβού σας αλλά και να ενημερώνεστε για τις κατά καιρούς προσφορές της.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει δεν είναι μόνο η δέσμευση για ποιότητα και αμεσότητα αλλά και ότι η ΦΙΛΗΣGlass δίνει προτεραιότητα στην προσωπική και ανθρώπινη εξυπηρέτηση, κάνοντας κάθε πελάτη να αισθάνεται μοναδικός!

Δίνοντας λύσεις σε όλες τις περιπτώσεις, ακόμα και τις πιο εξειδικευμένες - όπως κλασσικά αυτοκίνητα, φορτηγά οχήματα, μηχανήματα έργου, ακόμη και τρένα - νιώθετε πραγματικά ότι η εταιρία μπορεί να αντιμετωπίσει και να δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Πραγματικά ευχόμαστε το 2015 να είστε μέσα στους τυχερούς που στατιστικά δεν θα πάθουν καμία ζημιά στα κρύσταλλα του οχήματός τους. Αλλά ακόμα και αν βρεθείτε στην άλλη πλευρά, τώρα ξέρετε σίγουρα ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε!

Σχετικές ειδήσεις