ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

MotoGP: Αποκάλυψη για την Pramac Racing

MotoGP: Αποκάλυψη για την Pramac Racing

Η ιδιωτική /δορυφορική ομάδα της Ducati έδειξε και επίσημα τα χρώματά της στην Ιταλία.

Η ομάδα της Pramac Racing έκανε και αυτή τα αποκαλυπτήριά της. Παρουσίασε στην Ιταλία την νέα μοτοσυκλέτα, τα νέα χρώματα και τους αναβάτες της για το 2015.

Οι Yonny Hernandez και Danilo Petrucci θα έχουν στη διάθεσή τους τις περσινές Ducati GP14.2 και θα έχουν τη στήριξη του εργοστασίου κατά τη διάρκεια της χρονιάς σε τεχνικό επίπεδο.

«Μια νέα πρόκληση συμπίπτει με το ξεκίνημα ενός νέου κύκλου. Έχουμε δύο ταλαντούχους αναβάτες οι οποίοι καταλαβαίνουν και μοιράζονται την φιλοσοφία και τις προσδοκίες της Pramac Racing» δήλωσε ο Paulo Campinoti, CEO της Pramac, όταν μίλησε στην παρουσίαση για τους δύο αναβάτες της ομάδας και τους στόχους του 2015 και πρόσθεσε:


«Ο Yonny Hernandez επιστρέφει, έπειτα από μια δύσκολη χρονιά. Τον βοηθήσαμε να ξεπεράσει τα προβλήματα και τώρα περιμένουμε να κάνει ένα βήμα μπροστά στην ποιότητά του ως αναβάτης, ιδιαίτερα στη διαχείριση αγώνα. Φέτος θα οδηγήσει την GP14.2, η οποία ήδη έχει αποδείξει ότι είναι ανταγωνιστική και γι' αυτό ελπίζουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει» και συνέχισε:


«Ο Danilo Petrucci είναι ένας αναβάτης με δυνατότητες και ήδη έπειτα από τις πρώτες δοκιμές μας εξέπληξε με το ρυθμό του και μας γέμισε ελπίδες για τη νέα χρονιά. Είναι η πρώτη του επαφή με εργοστασιακή μοτοσικλέτα και πρέπει να προσαρμοστεί στην καινούρια Ducati. Έχουμε φτιάξει μια καινούρια ομάδα για να τον βοηθήσουμε, με πολύ έμπειρους μηχανικούς της Ducati και ήδη έχει δημιουργήσει έναν δυνατό δεσμό με την Pramac Racing».

Σχετικές ειδήσεις