ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

European Junior Cup: Οι Δημήτρης και Νίκος Καρακώστας στο ΕυρωπαΊκό κύπελλο

European Junior Cup: Οι Δημήτρης και Νίκος Καρακώστας στο ΕυρωπαΊκό κύπελλο

Οι αδερφοί Καρακώστα, θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο European Junior Cup με την υποστήριξη της Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας Honda Moto στην Ελλάδα και της Honda Καρακώστας.

Οι 15χρονος Δημήτρης Καρακώστας και ο 17χρονος Νίκος Καρακώστας, αφήνουν πίσω τους τις πίστες / αεροδρόμια και κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα στην Ευρώπη. Στόχος τους η θέση σε μία ομάδα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος , ώστε να αφήσουν πίσω τους τα στενά όρια της Ελλάδας.

Ο Δημήτρης στο δεύτερο χρόνο της αγωνιστικής του προσπάθειας με επιμονή και αφοσίωση κατάφερε επάξια να κερδίσει το κύπελλο Mini Gp Cup 2014! Επίσης είναι ο νεότερος αναβάτης στην ιστορία του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών που έλαβε μέρος σε όλους τους αγώνες του θεσμού με αξιόλογες θέσεις και επιδόσεις που τον έφεραν στη δεύτερη θέση των 125 Racing και στην πέμπτη θέση της ενιαίας κατηγορίας 125/250 Racing.


Ο Νίκος με πείσμα και σκληρή προπόνηση διακρίθηκε στο Mini Gp Cup και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών. Αγωνιζόμενοι και άνθρωποι του χώρου μιλάνε για δύο παιδιά με ήθος, εξαιρετικό στυλ οδήγησης, ταλέντο αλλά πάνω από όλα θέληση να μάθουν και να βελτιώνονται με προπονήσεις και αγώνες.

Το European Junior Cup γίνεται μαζί με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike και είναι μια μοναδική ευκαιρία για τα δύο αδέρφια να αγωνιστούν με έμπειρους συνομήλικους τους από όλο τον κόσμο σε πίστες παγκοσμίου.

Ξεκινώντας με ένα διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Calafat, θα ακολουθήσουν αγώνες στην Aragon, Assen, Imola, Donigton, Algarve, Misano, Jerez, και Magny-Cours. Είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό ταξίδι προς το όνειρο για τα δύο παιδιά. Θα βάλουν τα δυνατά τους και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Εμείς ελπίζουμε να έχουν δύναμη, κουράγιο, επιμονή και να απολαύσουν τη διαδρομή.

Σχετικές ειδήσεις