ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

F1 Ferrari: Στόχος η κορυφή δηλώνει ο Arrivabene

F1 Ferrari: Στόχος η κορυφή δηλώνει ο Arrivabene

Η Ferrari έδειξε στην Αυστραλία πως είναι η δεύτερη δύναμη πίσω από τη Mercedes αλλά ο Arrivabene στοχεύει στην πρώτη θέση.

Το πρωτάθλημα της F1 του 2015 ξεκίνησε πολύ καλά για τη Ferrari με τον Sebastian Vettel να επιβεβαιώνει την ταχύτητα που έδειξε στις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης. Ο Γερμανός τερμάτισε στην τρίτη θέση. Αν δε γινόταν το λάθος στο pitstop του Kimi Raikkonen ίσως η Scuderia να είχε τα αυτοκίνητά της στην τρίτη και τέταρτη θέση.


Ο επικεφαλής της Ferrari, Maurizio Arrivabene (φωτογραφία) , δηλώνει ευχαριστημένος από το ξεκίνημα και τονίζει πως στόχος τους είναι η κορυφή.

«Είμαι κατά το ήμισυ ευχαριστημένος διότι η πραγματική χαρά έρχεται όταν κερδίζεις» είπε ο Maurizio Arrivabene και πρόσθεσε: «Είμαι ικανοποιημένος με τον τερματισμό στο podium, με τον Seb και με την ομάδα η οποία έκανε καλή αρχή. Φυσικά δεν έχουμε φτάσει τον στόχο μας ακόμα. Λυπάμαι για τον Kimi διότι είχε έναν εξαιρετικό αγώνα μέχρι το δεύτερο pitstop. Υπήρξε ένα πρόβλημα με το μπουλόνι κι όταν καταλάβαμε ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με την ασφάλεια, του ζητήσαμε να εγκαταλείψει. Η ασφάλεια είναι πάνω απ' όλα. Κοιτάζοντας προς τη Μαλαισία θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους διότι το Albert Park είναι μια ασυνήθιστη πίστα. Εκεί θα έχουμε πιο καθαρή εικόνα του ανταγωνισμού. Όμως είναι ώρα να αρχίσουμε να θέτουμε υψηλότερους στόχους από τη 2η θέση».

Σχετικές ειδήσεις