ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Diesel: Η AVIN πρωτοπορεί

Diesel: Η AVIN πρωτοπορεί

Το νέο πετρέλαιο κίνησης AVIN Diesel Best Action είναι εδώ.Το νέο αυτό καύσιμο έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια των Diesel Best , αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στρατηγική δέσμευση της εταιρείας για δημιουργία καινοτόμων προϊόντων.

Με γνώμονα την εξυπηρέτηση του αναγκών του σύγχρονου οδηγού, η AVIN πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά και εμπλουτίζει τη γκάμα των diesel προϊόντων της με ένα νέο διαφοροποιημένο diesel καύσιμο, το Diesel Best Action. Το νέο αυτό καύσιμο έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια των Diesel Best , αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στρατηγική δέσμευση της εταιρείας για δημιουργία καινοτόμων προϊόντων που καλύπτουν κάθε απαίτηση των καταναλωτών.

Το Diesel Best Action είναι η δυναμική πρόταση της AVIN στο diesel, για όσους αναζητούν κορυφαία οδηγική εμπειρία, μέγιστη ισχύ και ασύγκριτη απόδοση του πετρελαιοκινητήρα τους. Την ίδια στιγμή, το νέο προϊόν εγγυάται απόλυτη αντιμικροβιακή και αντιδιαβρωτική προστασία, αλλά και αισθητή μείωση του θορύβου του κινητήρα. Με λίγα λόγια... όλη η δράση σε ένα diesel.

Αναλυτικά, το νέο diesel διαθέτει τις παρακάτω ιδιότητες, οι οποίες το καθιστούν μια εξαιρετικά δυνατή πρόταση στην αγορά:

  • Σημαντική αύξηση του αριθμού κετανίων που γίνεται άμεσα αντιληπτή ως αύξηση στην ισχύ.
  • Κορυφαία απόδοση του κινητήρα, καλύτερο κρύο ξεκίνημα, ομαλότερη λειτουργία, βελτιωμένη ροπή και ακόκριση στο γκάζι.
  • Απόλυτη αντιβακτηριακή προστασία (έναντι του φραξίματος φίλτρων λόγω πιθανών προβλημάτων από το biodiesel).
  • Πλήρης αντιδιαβρωτική προστασία της μηχανής και του δικτύου κυκλοφορίας του καυσίμου.
  • Aποτελεσματικός καθαρισμός μπεκ από το πρώτο κιόλας γέμισμα (clean up & keep clean).
  • Απόλυτη αντιπαγωτική προστασία κατά τη χειμερινή περίοδο.
  • Μείωση του θορύβου της μηχανής κατά 20%.
  • Απογαλακτοματοποιητικές ιδιότητες.
  • Δραστική μείωση αφρισμού του diesel για γρηγορότερο και πληρέστερο γέμισμα.
  • Χαμηλότερες εκπομπές ρύπων.

O Γενικός Διευθυντής της AVIN κος. Τόλης Βασιλακάκης δήλωσε σχετικά με το νέο Diesel Best Action: «Είμαστε πολύ περήφανοι για το νέο μας προϊόν το οποίο πιστεύω ότι είναι από τα καλύτερα diesel της αγοράς. Προσφέρει πλήρη προστασία αλλά και απόδοση και είμαι σίγουρος ότι οι οδηγοί θα το αγαπήσουν καθώς θα νιώσουν τη διαφορά από το πρώτο γέμισμα! Με αυτό το νέο προϊόν η AVIN εξελίσσεται και προσφέρει πλέον μία πλήρη γκάμα ποιοτικών και διαφοροποιημένων καυσίμων στους καταναλωτές»

Το νέο Diesel Best Action διατίθεται ήδη στα πρατήρια AVIN με τη σχετική σήμανση και αναμένεται να βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος του δικτύου το προσεχές χρονικό διάστημα.

Σχετικές ειδήσεις