ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΜΙΝΙ: Θα σώσει τον κόσμο

ΜΙΝΙ: Θα σώσει τον κόσμο

Στην τελευταία κωμωδία επιστημονικής φαντασίας της Sony Pictures το MINI Cooper S έρχεται για να σώσει τον κόσμο.

Θεότρελες καταδιώξεις, ζωηροί διάλογοι, θεαματικές σκηνές δράσης και αγαπημένες αναμνήσεις από video games μιας άλλης εποχής, ήρωες, και στο επίκεντρο της μάχης σωτήρες με τη μορφή τεσσάρων 3θυρων μοντέλων MINI Cooper S: Όλα αυτά θα μπορούν να απολαύσουν οι θεατές της νέας ταινίας PIXELS της Sony Pictures που αναμένεται να κυκλοφορήσει στους Αμερικανικούς κινηματογράφους στις 24 Ιουλίου.

Το ΜΙΝΙ – με τους τέσσερις βασικούς πρωταγωνιστές Adam Sandler, Peter Dinklage, Denis Akiyama και Josh Gad στο τιμόνι – παίζει ένα πολύ ξεχωριστό ρόλο στη μάχη εναντίον των κακών. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Kevin James και Michelle Monaghan.

Ο σκηνοθέτης Christopher Columbus εμπνεύστηκε το θέμα του για τη νέα Χολιγουντιανή παραγωγή από μία Γαλλική ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους του Patrick Jean που ενθουσίασε το παγκόσμιο κοινό του διαδικτύου το 2010 και αποτίνει φόρο τιμής σε κλασικά ηλεκτρονικά παιχνίδια όπως Tetris, Pac-Man, Space Invaders και Donkey Kong.

MINI εναντίον Pac - Man

Στο PIXELS, ο κόσμος μετατρέπεται σε ένα πραγματικό video game. Εξωγήινοι παίρνουν σήματα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της δεκαετίας του 1980, όπως το Space Invaders στα οποία οι παίκτες στόχο έχουν να καταστρέψουν μικρούς ψηφιακούς εξωγήινους. Οι εξωγήινοι το ερμηνεύουν λανθασμένα σαν κήρυξη πολέμου και στέλνουν άμεσα γιγαντιαίες φιγούρες των Pac-Man και Donkey Kong σε διάφορες μεγαλουπόλεις του κόσμου όπου μετατρέπουν ό,τι αγγίζουν σε pixel.

Για να σώσει τον κόσμο, η Αμερικανική κυβέρνηση επιστρατεύει μία ομάδα τεσσάρων ταλαντούχων παικτών video game της παλιάς σχολής (από τη δεκαετία του 1980), επειδή οι γνώσεις τους για τις χαρισματικές ικανότητες και τις αδυναμίες των χαρακτήρων των video games είναι πραγματικά αξεπέραστες. Αλλά για να κερδίσουν τη μάχη κατά του Pac-Man και της παρέας του, οι τέσσερις ήρωές μας χρειάζονται ακόμα λίγη βοήθεια έξωθεν και γι' αυτό η κυβέρνηση τους παραχωρεί τα δικά της "MINI Ghosts" – τέσσερα 3θυρα μοντέλα Cooper S που φέρουν τα ονόματα και τα χρώματα των Pac-Man Ghosts. Αν καταφέρουν να πετύχουν στην αποστολή τους είναι κάτι που θα αποκαλυφθεί στους Αμερικανικούς κινηματογράφους από τις 24 Ιουλίου.

Το 3θυρο MINI Cooper S εκτός από εξαιρετικά ευέλικτο εντυπωσιάζει και με τη συναρπαστική του εμφάνιση. Η τελευταία γενιά του αρχέτυπου μοντέλου της κατηγορίας απευθύνεται στους λάτρεις του ξεχωριστού στυλ και ερμηνεύει τη θρυλική σχεδιαστική γλώσσα του κλασικού Mini του 1959 στη σημερινή εποχή. Με περισσότερα χαρακτηριστικά του μοντέλου και τελειοποιημένα τα θρυλικά σχεδιαστικά στοιχεία του προκατόχου της, η νέα γενιά ενώνει την κληρονομιά ΜΙΝΙ με την αισθητική και τις καινοτομίες του μέλλοντος.

Σχετικές ειδήσεις