ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Beta Παν.Πρωτάθλημα Enduro: 2ος αγώνας Κατερίνη (photos & video)

Beta Παν.Πρωτάθλημα Enduro: 2ος αγώνας Κατερίνη (photos & video)

Τη χαρά να είναι η μοναδική ομάδα με δύο αναβάτες στην πρώτη δεκάδα γενικής είχε η Beta Chachagias Racing Team στον αγώνα της Κατερίνης.

Ο Κίμων Καράμπελας με εντυπωσιακή εμφάνιση πήρε τη νίκη στην κατηγορία Ε3 (κεντρική φωτογραφία) ενώ ο Γιάννης Τρίγκας με τους βαθμούς της δεύτερης θέσης πλησίασε στον ένα βαθμό την κορυφή της Ε2. Λίγο πιο πίσω βρέθηκε ο Νάσος Τρίγκας που για λίγο έμεινε εκτός βάθρου στην Ε3 ενώ ο Απόστολος Ζβιντερίκος τερμάτισε στην ένατη θέση της Ε2 βελτιώνοντας σταδιακά την απόδοσή του.

Η δεύτερη σερί νίκη του Κίμωνα Καράμπελα (#325) στην Ε3 αποδεικνύει πως πρόκειται για έναν από τους ταχύτερους αναβάτες του φετινού πρωταθλήματος. Στη σέλα του δίχρονου Beta RR 300 Racing έχει βρει τη μοτοσυκλέτα που τον βοηθάει να αποδώσει τα μέγιστα και αποδεικνύεται αλάνθαστος κάνοντας το δύο στα δύο.

Στο λασπώδες και απαιτητικό τερέν ο Γιάννης Τρίγκας (#22) κατάφερε να βρει το ιδανικό σετάρισμα των αναρτήσεων του μετά το πρώτο μισό του αγώνα, χάνοντας στις πρώτες ειδικές λίγο χρόνο σε σχέση με τους αντιπάλους του. Μετά τις απαραίτητες ρυθμίσεις σημείωσε στη σέλα του τετράχρονου Beta RR 430 εντυπωσιακούς χρόνους που τον βοήθησαν να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου. Έφτασε έτσι τους 40 βαθμούς και απέχει πλέον μόλις έναν βαθμό από την κορυφή της βαθμολογίας στην Ε2.

Στην Ε3 ο Νάσος Τρίγκας (#38) ξεκίνησε δυνατά και έδειξε πως θα μπορούσε να είναι ο τρίτος αναβάτης της ομάδας που θα ανέβαινε στο βάθρο. Ο τελευταίος γύρος ωστόσο δεν ήταν όσο καλό θα ήθελε ο αναβάτης από τα Τρίκαλα μένοντας τελικά στην τέταρτη θέση και μία ανάσα από τη δεκάδα γενικής.

Άσχημο, αντίθετα, ξεκίνημα είχε ο Απόστολος Σβιντερίκος (#217) που στις πρώτες ειδικές δεν σημείωσε τους χρόνους που θα ήθελε χάνοντας πολύτιμο χρόνο σε μία κατηγορία που κάθε δευτερόλεπτο μετράει. Στη συνέχεια κατάφερε να σταθεροποιήσει την απόδοσή του και να τερματίσει στην ένατη θέση της κατηγορίας.

Η Beta Chachagias Racing Team συγχαίρει όλους όσους έλαβαν μέρος στον αγώνα και ανανεώνει το ραντεβού της για τον επόμενο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro που θα πραγματοποιηθεί στην Καστοριά το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαΐου (διήμερος).

Φωτογραφίες RacePhoto

Σχετικές ειδήσεις