ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Opel: ADAM R2 Νέα Πρόκληση στο Emerald Isle

Opel: ADAM R2 Νέα Πρόκληση στο Emerald Isle

Ο δεύτερος αγώνας ERC Junior για την ADAC Opel Rallye Junior Team θα γίνει στην Ιρλανδία. Ο Emil Bergkvist ηγείται της κατάταξης στη κατηγορία FIA ERC Junior.

Με πολύ ενθουσιασμό και υψηλή αυτοπεποίθηση, η ADAC Opel Rallye Team ξεκινά το δεύτερο γύρο του FIA ERC Junior, στο γρήγορο Circuit of Ireland Rally (2 – 4 Απριλίου, 2015). Στον σκληρό ανταγωνισμό το Opel ADAM R2 απαντά με επιδόσεις στην άσφαλτο και μια ομάδα που πέτυχε με την νίκη του τον περασμένο μήνα, στον πρώτο γύρο του φετινού ERC Junior.

Παρά την επιτυχία του, ο εργοστασιακός οδηγός της Opel από το Torsaker, που τώρα ηγείται της κατάταξης στο ERC Junior, παραμένει ψύχραιμος, ήρεμος και συγκεντρωμένος. «Ακόμα και μετά τη νίκη μας στη Λετονία, οι προσδοκίες μου είναι ακριβώς ίδιες με αυτές που είχα στην αρχή της σεζόν» δήλωσε ο Bergkvist. «Ξέρω ότι έχω ακόμα πολλά να μάθω, κυρίως στην άσφαλτο. Γι' αυτό, εν όψει του σκληρού ανταγωνισμού στο ERC Junior, το Σιρκουί Ιρλανδίας θα είναι μία νέα και μεγάλη πρόκληση. Εξάλλου, το ADAM R2 και η ADAC Opel Rallye Junior Team έχουν αποδείξει τις ικανότητές τους να κερδίζουν σε ράλι σε αυτό το απίστευτα υψηλό επίπεδο. Είμαι αισιόδοξος λοιπόν για την Ιρλανδία και οι κλειστές γρήγορες ειδικές της θα είναι άκρως απολαυστικές!».

Ο αγώνας που αποτελεί τμήμα του FIA ERC και πραγματοποιείται γύρω από την πρωτεύουσα της Β. Ιρλανδίας, Belfast, είναι κορυφαίου επιπέδου. Συνολικά 22 αυτοκίνητα R2 από την κατηγορία RC4, συμπερ. 19 ομάδων εγγεγραμμένων στην FIA ERC Junior, θα τρέξουν σε 18 άκρως απαιτητικές ασφάλτινες ειδικές διαδρομές συνολικής απόστασης περίπου 215 χλμ. Στην Donegall Square στο Belfast θα δοθεί η επίσημη εκκίνηση για το Circuit of Ireland Rally την Πέμπτη το βράδυ. Η πρώτη ημέρα του αγώνα την Παρασκευή περιλαμβάνει οκτώ ειδικές, και θα ακολουθήσουν άλλες 10 τη δεύτερη μέρα.

Οι οπαδοί μπορούν να ενημερώνονται για τα δρώμενα του αγώνα μέσω των live υπηρεσιών των Opel Motorsport και FIA 'κλικάροντας' στην αρχική σελίδα του www.opel-motorsport.com, μέσω του ιστότοπου της FIA: www.fiaerc.com/events/live/id/28 ή του τηλεοπτικού σταθμού Eurosport.

Σχετικές ειδήσεις