ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Harley Davidson: Οι μοτοσυκλετιστές δημιουργούν το μέλλον

Harley Davidson: Οι μοτοσυκλετιστές δημιουργούν το μέλλον

Η Harley Davidson προσκαλεί τους Ευρωπαίους μοτοσικλετιστές να χαράξουν το μέλλον του Project LiveWire, της πρώτης ηλεκτρικής Harley Davidson μοτοσυκλέτας.

Στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής φιλοσοφίας για την ανάπτυξη προϊόντων και με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών των αναβατών, αυτό το καλοκαίρι θα επιλεχθούν μοτοσικλετιστές από όλη την Ευρώπη για να οδηγήσουν και να μοιραστούν την άποψή τους σχετικά με τη νέα ηλεκτρική Harley-Davidson. Αν και δεν είναι προς πώληση, το Project LiveWire έχει σχεδιαστεί ειδικά για την κατανόηση των προσδοκιών του αναβάτη από μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα Harley-Davidson.

Μέσα από έναν on-line διαγωνισμό που έχει ξεκινήσει από την 1η Απρίλιου 2015, θα δοθεί η ευκαιρία σε 1.000 αναβάτες να συμμετέχουν στο Project LiveWire Experience tour, με στόχο να δοκιμάσουν αυτό το νέο μοντέλο μοτοσικλέτας και να δώσουν πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία τους. Για συμμετοχή στον διαγωνισμό, οι αναβάτες θα πρέπει απλά να απαντήσουν στην ακόλουθη ερώτηση: «Πώς θα περιγράφατε το Project LiveWire σε τρεις λέξεις που να μην υπερβαίνουν τους 50 χαρακτήρες;»

Το Project LiveWire European Tour θα ξεκινήσει από τη Μεγάλη Βρετανία, στο Millbrook Venues στις 16-17 Μαΐου, πριν ταξιδέψει για τη Γαλλία (27-28 Ιουνίου), την Ιταλία (11-12 Ιουλίου), τη Γερμανία (18-19 Ιουλίου) και την Ολλανδία (8-9 Αυγούστου).

Το πρόγραμμα του Project LiveWire περιλαμβάνει έναν στόλο από μοτοσικλέτες για δοκιμαστικές διαδρομές, οι οποίες θα προβάλλονται μέσα από οθόνες καταγράφοντας την εξέλιξή του Project, ενώ παράλληλα θα υπάρχει η δυνατότητα οι αναβάτες να βγάλουν φωτογραφίες και να τις μοιραστούν με όποιον επιθυμούν με το πέρας της εκδήλωσης. Για όσους δεν οδηγούν, θα μπορούν να νιώσουν τη δυναμική του Project LiveWire μέσω του ειδικού προσομοιωτή Jumpstart demo.

«Το Project LiveWire Experience Tour θα δώσει την ευκαιρία στους Ευρωπαίους μοτοσικλετιστές να δώσουν σημαντικά στοιχεία και την άποψή τους για το τι περιμένουν από μια αυθεντική ηλεκτρική Harley-Davidson» δήλωσε σχετικά ο Harley-Davidson EMEA Regional PR Manager, Michael Carney. «Αμέσως μετά την πρώτη φάση του Project LiveWire Experience tour στις ΗΠΑ, απευθυνόμαστε και στο Ευρωπαϊκό μας κοινό για να μας δώσει ιδέες και γνώμες, που θα μας βοηθήσουν στη διαμόρφωση της μελλοντικής κατεύθυνσης αυτής της συναρπαστικής τεχνολογίας».

Οι υποψήφιοι μπορούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό συμπληρώνοντας, το ερωτηματολόγιο της φόρμας, που βρίσκεται στο projectlivewire.com. Η ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού, είναι τέσσερις εβδομάδες πριν από την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης που πραγματοποιείται σε κάθε χώρα. Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να κατέχουν άδεια οδήγησης για όλους τους τύπους μοτοσικλετών. Οι νικητές θα ειδοποιούνται με e-mail περίπου τρεις εβδομάδες πριν από κάθε εκδήλωση.

Σχετικές ειδήσεις