ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ford: Mondeo Light Running Event (photos)

Ford: Mondeo Light Running Event (photos)

Δεκάδες συμμετέχοντες έζησαν μία μοναδική εμπειρία στο 1ο Mondeo Light Running Event.

Με πλήθος συμμετοχών και μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τη Ford Motor Ελλάς το 1ο Ford Mondeo Light Running Event με την ευκαιρία της άφιξης του νέου Ford Mondeo στην Ελληνική αγορά. Οι δεκάδες συμμετέχοντες έζησαν μία διπλή εμπειρία! Είχαν την ευκαιρία και να δουν από κοντά το εντελώς νέο μοντέλο της Ford και να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία νυχτερινής προπόνησης πέντε χιλιομέτρων (5χλμ) στην περιοχή της Φιλοθέης που φωτίστηκε από τους δυναμικούς προβολείς LED του νέου Ford Mondeo.

Συνεπείς στο ραντεβού τους, οι δρομείς συναντήθηκαν στις 20:00 στην πλατεία δίπλα στο Δημοτικό Γυμναστήριο της Φιλοθέης και με το ρυθμό της συντονιστικής ομάδας και των 2 νέων Ford Mondeo ξεκίνησαν στις 20:30 την προπόνηση. Με ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο και ένα που ακολουθούσε τη διαδρομή, οι προβολείς Dynamic LED συντρόφευαν τους δρομείς καθ' όλη τη διάρκεια αποτελώντας τον πλέον λαμπρό «οδηγό» της προπόνησης.

Όπως δήλωσε η κυρία Πέτρη Λογαρά, Marketing Manager της Ford Motor Ελλάς: «Το νέο Ford Mondeo είναι το πρώτο μοντέλο της Ford στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί προβολείς με πλήρη λειτουργικότητα LED. Με τους προβολείς του νέου Ford Mondeo, το 1ο FORD MONDEO Light Running Event αποτέλεσε μία πρωτοποριακή και το σημαντικότερο ασφαλή νυχτερινή προπόνηση για τους συμμετέχοντες. Το έντονο λαμπρό φυσικό φως που προσφέρουν οι Dynamic LED προβολείς και η δυνατότητα προσαρμογής της γωνίας δέσμης φωτός και της έντασης, δημιούργησαν μία εξαιρετικά ξεχωριστή εμπειρία νυχτερινής αθλητικής προπόνησης.»

Την Πέμπτη 16 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη νυχτερινή προπόνηση στην περιοχή της Γλυφάδας, με σημείο έναρξης την πλατεία Κατράκη.

Σχετικές ειδήσεις