ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Honda: Ένα πιστό αλλά δυνατό BULLDOG

Honda: Ένα πιστό αλλά δυνατό BULLDOG

Παγκόσμια Πρεμιέρα για το Νέο Πρωτότυπο Μοντέλο BULLDOG από τη Honda στην Ozaka.

Το BULLDOG προωθεί μία νέα αντίληψη ελεύθερου χρόνου για τους οπαδούς της μοτοσικλέτας. Το μοντέλο βασίζεται στη φιλοσοφία "Lovable Touring Partner" (Αξιαγάπητος Σύντροφος στο Ταξίδι) και σχεδιάστηκε για να ξεπερνά τις δυνατότητες των συμβατικών μοτοσικλετών ελεύθερου χρόνου, προσφέροντας απολαυστικές ώρες για τον αναβάτη στην ύπαιθρο.


Τα ελαστικά πλάτους 15 ιντσών του BULLDOG και το χαμηλό κέντρο βάρους διαμορφώνουν ένα χαμηλό ύψος σέλας 730mm, διασφαλίζοντας σταθερό πάτημα των ποδιών. Το μοναδικό, στιβαρό και παράλληλα γοητευτικό στυλ αναμφίβολα κατακτά όχι μόνο τους αναβάτες, αλλά και άτομα που δεν έχουν σχέση με μοτοσικλέτα.

Ο υγρόψυκτος 4-χρονος εν σειρά 2κύλινδρος κινητήρας DOHC 400 κ.εκ. είναι ισχυρός και ταυτόχρονα φιλικός, προσφέροντας μία απολαυστική εμπειρία σε δύο τροχούς σε ποικίλα περιβάλλοντα, τόσο σε διαδρομές εντός όσο και εκτός πόλεως.

Το BULLDOG εφοδιάζεται με σχάρα κατάλληλη για ταξίδια και κάμπινγκ, ενώ περιλαμβάνει αποθηκευτικούς χώρους εκατέρωθεν του ρεζερβουάρ που λειτουργούν και σαν σχεδιαστικά ένθετα.

Σχετικές ειδήσεις