ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Kosmocar: Συνεργασία με την εταιρία MAN ΕΛΛΑΣ

Kosmocar: Συνεργασία με την εταιρία MAN ΕΛΛΑΣ

Από αρχές Μαρτίου, η Kosmocar A.E. ανέλαβε την διαχείριση της αποθήκευσης και διανομής των ανταλλακτικών της Εταιρίας ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ.

Η Εταιρία ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ, είναι θυγατρική της MAN Truck & Bus που εδρεύει στην Γερμανία και προωθεί στην ελληνική αγορά νέα & μεταχειρισμένα φορτηγά καθώς και ευρεία γκάμα λεωφορείων. Από το 2011 αποτελεί τμήμα του Ομίλου VOLKSWAGEN A.G.

Συνδυασμός πείρας και επιτυχίας: η MAN, ήδη εδώ κι έναν αιώνα, δημιουργεί αποδοτικά και αξιόπιστα επαγγελματικά οχήματα
Ο Όμιλος MAN έχει ήδη μια ιστορία που ξεπερνάει τα 250 χρόνια. Φέτος η εταιρία γιορτάζει μια σημαντική επέτειο: Τα 100 χρόνια από την κατασκευή των πρώτων επαγγελματικών οχημάτων ΜΑΝ.

Στις 21 Ιουνίου 1915 μια νέα εταιρία καταχωρήθηκε στο εμπορικό μητρώο της πόλης της Νυρεμβέργης: η "Lastwagenwerke M.A.N.-Saurer". Η εταιρία ιδρύθηκε ως κοινή επιχείρηση μεταξύ της Maschinenfabrik Augsburg-Nurnberg AG και της Saurer, μιας ελβετικής εταιρίας κατασκευής επαγγελματικών οχημάτων. Το πρώτο φορτηγό κατασκευάστηκε στο εργοστάσιο του Lindau της Λίμνης Constance, και ήταν ένα 3τονο MAN-Saurer. Ακολούθησαν τα πρώτα λεωφορεία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν ως υπεραστικά λεωφορεία από τα Αυτοκρατορικά Ταχυδρομεία και μετέφεραν επιβάτες, επιστολές και δέματα. Ακολούθησε μια μεγάλη σειρά επιτυχημένων προϊόντων, οι οποίες διαμόρφωσαν την ιστορία της εταιρείας και, συγχρόνως, κατέστησαν την MAN, σημαντικό παράγοντα στην εξέλιξη και την παραγωγή φορτηγών και λεωφορείων τα τελευταία 100 χρόνια.

Σχετικές ειδήσεις