ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ασφάλεια: Κερνάμε Ασφαλώς με Amstel Radler Guarana και Amstel Free (photos)

Ασφάλεια: Κερνάμε Ασφαλώς με Amstel Radler Guarana και Amstel Free (photos)

H οικογένεια της Amstel και γνωστός ραδιοσταθμός της Αθήνας πραγματοποίησαν καμπάνια ενημέρωσης για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ.

Με κεντρικό μήνυμα «Κερνάμε Ασφαλώς» η Amstel πραγματοποίησε και φέτος, καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των οδηγών σε συνεργασία με γνωστό ραδιοσταθμό.

Στις 7 και 15 Απριλίου, χιλιάδες οδηγοί σε κομβικά σημεία της Αθήνας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα Amstel Radler Guarana, μία απολαυστική έκρηξη δροσιάς και φυσικής ενέργειας, αλλά και την Amstel Free, την πρώτη μπίρα που παράγεται στην Ελλάδα με 0.0% αλκοόλ. Παράλληλα, διανεμήθηκε ενημερωτικό έντυπο που παρείχε σε όλους τους οδηγούς χρήσιμες συμβουλές για την υπεύθυνη κατανάλωση και τους 10 κανόνες ασφαλούς οδήγησης.

Μέσω αυτής της καμπάνιας ενημέρωσης περνά το θέμα της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ και να συμβάλλουν στην περαιτέρω μείωση των ατυχημάτων και την ενίσχυση της δημόσιας ασφάλειας, ειδικότερα κατά τις περιόδους αυξημένης οδικής κίνησης όπως οι ημέρες του Πάσχα και της 1ης Μαΐου.


Η Amstel Radler Guarana αποτελεί σίγουρα την ιδανική λύση για όσους αναζητούν τη δροσιά και την ενέργεια ενός φυσικού προϊόντος κάθε στιγμή της ημέρας. Με 0.0% αλκοόλ και 32 θερμίδες ανά 100ml, είναι ένας μοναδικός, φυσικός συνδυασμός μπίρας Amstel χωρίς αλκοόλ με Guarana και Lime. Η Amstel Free είναι η πρώτη μπίρα χωρίς αλκοόλ που δεν επηρεάζει την ικανότητα οδήγησης. Ταυτόχρονα είναι ιδανική για κατανάλωση από όσους επιθυμούν να την απολαύσουν στο διάλειμμα της εργασίας τους, για όσους αθλούνται και για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, αφού περιέχει μόνο 25 θερμίδες ανά 100 ml.

Σχετικές ειδήσεις