ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

European Junior Cup Ολλανδία: Ένας ακόμη αγώνας για τους αφους Καρακώστα

European Junior Cup Ολλανδία: Ένας ακόμη αγώνας για τους αφους Καρακώστα

Η πίστα του Άσσεν στην Ολλανδία ήταν ο επόμενος σταθμός του Κυπέλλου Junior αλλά και της συμμετοχής της οικογένειας Καρακώστα στις διεθνής διοργανώσεις.

Ο Δημήτρης τερμάτισε 18ος και ο Νίκος 22ος στο δεύτερο αγώνα του European Junior Cup στο Assen της Ολλανδίας στους 28 αναβάτες που πήραν εκκίνηση. Τα δύο αδέρφια είναι χαρούμενα που έχουν την ευκαιρία να αγωνίζονται σε ένα τόσο σημαντικό θεσμό και είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

Οι δύο αγωνιζόμενοι έχουν προσαρμοστεί στις Honda του κυπέλλου και σε κάθε session που μπαίνουν αποκτούν και περισσότερη εμπειρία. Οι μοτοσυκλέτες λειτούργησαν σωστά χάρη στις ρυθμίσεις που έκανε ο Γιώργος Καρακώστας. Οι συμβουλές του Javi Acuna ήταν σημαντικές για την καλή απόδοση των παιδιών.

Με μικρή καθυστέρηση λόγω κόκκινης σημαίας στη προηγούμενη κατηγορία οι αγωνιζόμενοι μπήκαν στην πίστα. Ο καιρός ήταν πολύ καλός και οι κερκίδες και το paddoc γεμάτο κόσμο! Στην εκκίνηση δίπλα στο συρματόπλεγμα κάποιοι Έλληνες φώναξαν "Καρακώστας" και τα δύο αδέρφια χαμογέλασαν!

Υπήρξαν αρκετές πτώσεις γιατί το επίπεδο είναι πολύ υψηλό και η πίεση μεγάλη. Στο παρκ φερμέ που μαζεύτηκαν όλοι οι αναβάτες υπήρξαν ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και λύπης. Ο Νίκος και ο Δημήτρης συνεχάρησαν τους συναθλητές τους και αγκάλιασαν τους γονείς τους για όλους τους κόπους τους.

Σχετικές ειδήσεις